dzwoniłem po kilku Ośrodkach i jest problem już z rezerwacj na gupę większą osób, "POMOST" ma jeden pokój i w domu murowanym pokój z aneksem(było 14 domków 4-osobowych po 120zł-wsytko zajęte już), "Mieszko" -rezerwacja w tym terminie calego Ośrodka Confused" wydaje się że będziemy musieli sobie rezerwować kazdy oddzielnie już by wogole coś znaleźć oprócz pola namiotowego...
POSIADAM TANIE UŻYWANE CZĘŚCI DO COLTA ROCZNIKI 88-02r. Taniej i pewniej niż allegro niż na allegro!
My również dzwoniliśmy i poinformowano nas tak samo jak TRAWORA... Jest lipa z zarezerwowaniem dla dużej grupy osób na 3 dni. Zaproponowano nam, aby każdy załatwiał indywidualnie i TAK TEŻ MUSIMY ZROBIĆ!
W Ośrodku 'Laguna' jest dwupokojowy domek nr 8 (7-osobowy) za 200 zł/dobę. Ale trzeba się jeszcze dokładnie dowiedzieć, bo strasznie chaotycznie wszystko tłumaczą...
Każdy kto coś załatwi niech tutaj na bieżąco wpisuje w lokalizację (jaki ośrodek, ewentualnie namiot/pokój w pensjonacie) - będziemy odnotowywać zgodnie z listą kto ma załatwione lokum, a dla kto musi jeszcze szukać...
Namiot 1-3 osoby to koszt ok. 6 zł za dobe ja raczej wybiore ta opcje mam nadzieje ze w okolicy bedzie wiecej tipi coltmaniaków i całonocna impreza na świezym powietrzu:D
No to wychodzi na to ZLOT będzie na polu namiotowym... Gdzie nie zadzwonić to już nie ma, albo nie chcą na krócej niż 7 dni... 90% domków/pokojów jest już zajętych
tak będzie najlepiej ze pojedziemy pod namioty,będzie super i fajny obóz w połowie czerwca sie zadzwoni i sie uzgodni z nimi warunki ile namiotów i ile osób i jaka cenna.
Widze ze idea "namiotowego spotu" sie przyjeła czyli impreza na swiezym powietrzu i nie bedzie problemu z powrotem do wyrka(no chyba ze ktos nie trafi tam gdzie trzeba;D)
jak obóz to obóz!!! Coltmaniaków jasna sprawa myśle że właśnie wszystko zależy od ekipy...będą niedogodnoiści ,ale jeśli ludzie swoi i zgrana paczka to bedzie git,a myślę że tak jest ..tylko pole zaklepać trzeba i ruszamy na Skrzęcin Coltmania
POSIADAM TANIE UŻYWANE CZĘŚCI DO COLTA ROCZNIKI 88-02r. Taniej i pewniej niż allegro niż na allegro!
będzie fajny obóz ważne żeby ekipa dopisała i żeby była ładna pogoda,a o klimat imprezy nie ma co sie martwic.pozdrawiam i czas szukać miejsca na polu namiotowym:)
Obóz świetne okreslenie:D ja przynajmniej bardzo przepadam za zakwaterowaniem w namiocie- tanio, prosto, nie ma tyle problemów co z domkami/pokojami. A zabawa bez porównania lepsza;) mysle ze teraz zlocik sie rozkreci:D