Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ XVII ZLOT OGÓLNOPOLSKI 2026 ‹ Archiwum zlotów ‹ I ZLOT OGÓLNOPOLSKI SKORZĘCIN 2008
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

[I][SKORZĘCIN 2008] GDZIE I KIEDY?

Moderator: Organizator zlotu

Zablokowany

Postprzez davido » 6 kwi 2013, o 12:27

mysle ze tez taka data moze byc, ja w sumie od czerwca do pazdziernika jestem wolny, chyba ze jakas prace wychac z czego bardzo bym sie czieszyl bo by mozna cos kupic do colciaka
davido

Postprzez privateer87 » 6 kwi 2013, o 12:27

no więc jak dzwoniłem to do właściciela tego osrodka
http://www.skorzecin.info/
to uzyskałem takie infomacje...
w lipcu im nie pasuje od tak na wekend bo w tym czasie rodziny przyjezdzają na wczasy na tydzień... kródko mówiąc ona (bo to kobieta odebrała) woli wynajać komus domek na tydzien, niz na trzy dni a potem domek miałby stac pusty... i w sumie ją rozumiem. powiedziała ze gdyby to miało odbyc sie w czerwcu to inna sprawa wtedy koszt 25zł od osoby za dobe

tutaj juz nie trzeba było dzwonic,
http://skorzecin-domki.za.pl/cennik.html
na stronie jest podany cennik
Poza sezonem:
od 27.04.2007 do 21.06.2007 oraz od 03.09.2007 do 30.09.2007
domek 4 - osobowy - 86 zł / dobę
Każda dodatkowa osoba (max 2 osoby) - 10 zł / dobę

W sezonie:
od 22.06.2007 do 02.09.2007
domek 4 - osobowy - 100 zł / dobę
Każda dodatkowa osoba (max 2 osoby) - 12,50 zł / dobę

hotel nad jeziorem białym:
http://www.eholiday.pl/noclegi-3221.html
pokoj 1os - 130zł
pokoj 2os - 160zł
pokoj 3os - 185zł
ObrazekObrazek Obrazek

http://www.bombola.skorzecin.pl/strony/ofe.html
gosc chciał zebym zadzwonił po niedzieli bo teraz jest za granicą... ale z tego co pisze to wydaje mi sie ze warto tutaj sie blizej przyjrzeć...

do paru innych jeszcze dzwoniłem i "abonent czasowo niedostepny". w kazdy podanym wyzej przypadku zalecają rezerwacje jakies 3 miesiące przed, bo poźniej moze sie okazac ze nie ma miejsc...
wiecie... ja tak dzwonie ale nie poczówam sie do odpowiedzialności za organizowanie imprezy Obrazek nie mam takich zdolności... moge sie popytac o wszystko itp...
privateer87
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 0
Auto: Colt

Postprzez wiewióra » 6 kwi 2013, o 12:28

4 Lipca to Dzień Niepodległosci i ja sie spodziewam nalotu kosmitów od strony Stanów Zjednoczonych...

Wolałabym na koniec lipca.
Pamietacie jak była pogoda w zeszłym roku na poczatku lipca?
Barowa!!!!

A to sprzyja gubieniu aparatów...

Więc moze jednak końcówka?
Po co ryzykować? Obrazek
wiewióra
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 1

Postprzez KalmaR » 6 kwi 2013, o 12:28

JA jestem za czerwcem bo to nasze lato to moze psikusika sprawic tak jak zima a z regoly to kwiecień, maj , czerwiec jest Cieplo bynajmiej jak to zaobserwowalem do tej pory Obrazek P
KalmaR

Postprzez janczas » 6 kwi 2013, o 12:29

ja glosowalem na czerwiec bo tez uwazam ze to chyba najdogodniejszy termin, pozniej ludzie wyjezdaja jak nie na urlop to do pracy dorobic... bylem dwa lata temu w Skorzecinie pod koniec lipca i noce juz byly zimne... a pasowaloby zmoczyc tylek w tych pieknych jeziorkach hehehehe
janczas

Postprzez privateer87 » 6 kwi 2013, o 12:29

no masz racje Obrazek w tej ankiecie przydało by się dopisac "kazdy termin mi pasuje" Obrazek szkoda ze oddałem juz swoj głos Obrazek ale jakby nie patrzej kazdy termin mi pasuje Obrazek

kaban 85 a mozesz sie dowiedziec jakie są ceny? jak wygląda sprawa z rezerwacją? ktos miał sie dowiedziec ale sie nie odzywa... no ja niby dwoniłem ale tak nickonkretnego nie załatwiłem Obrazek Hrm" mozesz tak orientacynie sie dowiedziec co i jak? nie mówie ze dzis czy jutro... bedziesz mógł sie tym zając? Obrazek
privateer87
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez hosaka » 6 kwi 2013, o 12:29

marqs_b - jak się uda, to ja jadę z kraka - skoro colcik z gniezna przyjechał, to pod gniezno dojedzie Obrazek zwłaszcza,że dorobił się nowego sprzęgiełka Obrazek no i ma motywację - spotkanie ogólnopolskie nie może być lekceważone Obrazek niestety nie mogę jeszcze powiedzieć na 100% będę mógł, ale to nie zależy od terminu - głosowałem tak,żeby lordzikowa dała rade dojechać, ale postaram sie pojawić bez względu na ostateczny termin...
hosaka

Auto: CA5A
Województwo: Małopolskie

Postprzez lordzikowa » 6 kwi 2013, o 12:30

Hej!!!

Tak jak już wspominałam jeśli zlot odbędzie się między 16-27 lipca to bardzo chętnie do WAS dołączę postaram się to pogodzić z weselem mojego brata... na ten czas przylecę do Polski....
Proszę weżcie to pod uwagę już i tak kilka SPOTÓW mnie ominęło Obrazek Obrazek Obrazek

Chyba że już zapomnieliście o Lordzikowej Obrazek Obrazek

Pozdrawiam
lordzikowa

Postprzez CHAŁER » 6 kwi 2013, o 12:30

wize ze coraz wiecej osób wpisuje sie na liste "obecności" co do ogólnopolskiego mam nadzieje ze ma sie uda byc na zlocie!!! mam w sierpniu własne wesele wiec mam nadzieje ze fundusz mi na to pozwoli!!! jak by co na 99% jestem obecny!!!
CHAŁER

Auto: -

Postprzez dawid729 » 6 kwi 2013, o 12:31

ja moją maszyne już doprowadziłem do stanu używalności po spotkaniu z drzewem, ale jeśli nie dam rady zagazować kolcisza to zlot bede widział... w dziale galeria.(do tej miejscówki mam 450km w jedną stronę)
dawid729

Postprzez janczas » 6 kwi 2013, o 12:31

witam
kurcze juz kwiecien a my nie mamy konkretnej daty zlotu...moze ustalmy ja raz a dobrze zeby zajac sie juz konkretami, jest sporo chetnych wiec warto nie zaprzepascic tej inicjatywy...
janczas

Postprzez privateer87 » 6 kwi 2013, o 12:31

nom, conajmniej ja musze urlop w pracy zaplanować, noclegi zaklepać, moze niech ktoś z okolis skorzęcina sie zorientuje?
privateer87
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez davido » 6 kwi 2013, o 12:31

wogule jest gtos na forum z okolicy skorzecina??
davido

Postprzez TRAWOR76 » 6 kwi 2013, o 12:32

termin już mamy ustalony 4-6 lipiec teraz tylko wybrać ośrodek i rezerwacje domków....
POSIADAM TANIE UŻYWANE CZĘŚCI DO COLTA ROCZNIKI 88-02r. Taniej i pewniej niż allegro niż na allegro! ;-)
TRAWOR76
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 3
Auto: Carisma 1.6 gaz, Colt Z30 1.3
Województwo: Mazowieckie

Postprzez Kampi » 6 kwi 2013, o 12:33

Można by zarezerwować np Ośrodek Wypoczynkowy "Camping Mieszko":
http://skorzecin.pl/noclegi/ow_15.php

Ale nie wiadomo ile mają miejsc i jak to wyjdzie cenowo...

Wg mnie każdy powinien zarezerwować we własnym zakresie, bo nie wiadomo kto chce w domku, kto w pokoju, a komu wystarczy pole namiotowe...
Kampi
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu

Dostał piw: 33
Auto: CJ4A
Województwo: Mazowieckie
  • Strona WWW

Postprzez Rafal » 6 kwi 2013, o 12:33

Kurde Panowie zróbmy tak jak mówiłem. Wybieramy datę i potem niech jużsobie każdy indywidualnie rezerwsuje spanie BO NIE MA SZANS, żebyśmy wszyscy dali radę w jednym, tak się po prostu nie da.
Rafal
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 3
Auto: Ford Kuga&Ka
Województwo: Warmińsko-mazurskie
  • Strona WWW

Postprzez davido » 6 kwi 2013, o 12:33

ja proponuje tak dowiedziec sie jakie pokoje są, i potem ustalimy ekipy do pokojow czy tam do domkow
Pamietajmy ze domek wjecej osob pomiesci niz pokoj
davido

Postprzez witoo » 6 kwi 2013, o 12:34

ja proponuje zrobic osobne topici na chetnych na namiot, domek i pokoj, tylko trzeba w miare blisko siebie rezerwowac, zebysmy z imprez wspolnych mogli piecjota wracac Obrazek a jezeli chodzi o topici to po to jestem za ich stworzeniem zebysmy za bardzo sie nie rozbili..
witoo
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez privateer87 » 6 kwi 2013, o 12:35

no witoo dobrze gadasz Obrazek tylko co z namiarami na osrodek? nikt sie nie wybrał i nic nie dowiedział? fajnie by było znac cennik... ja bym wolał zwykły skromny pokoik Obrazek
privateer87
Klubowicz
Klubowicz

Postprzez witoo » 6 kwi 2013, o 12:35

jak bede mial w czwartek czas to sie rozeznam... jezeli chodzi o mnie to nawet namiot by mogl byc Obrazek napewno wyjdzie najtaniej Obrazek
witoo
Klubowicz
Klubowicz

Poprzednia stronaNastępna strona

Zablokowany

Powrót do I ZLOT OGÓLNOPOLSKI SKORZĘCIN 2008

Powrót do Strona główna forum