daba do tego typu spotów trzeba założyć temat...możliwe że będziemy mieli poddział z ukrytymi numerami tel tylko dla zarejestrowanych ale to się jeszcze okaże...daleko(My też mamy...) ale u nas jest więcej parkingów na którym pomieszcza się nasze auta więcej ciekawych miejscówek...
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Jestem jak najbardziej za tym! Cos ala mitsumaniaki np. co drugi weekend spot w sobote. Raz w Lbn raz w Zamościu na zmiane zeby nie bylo nudno A Dabadee sam wiesz ze nie trzeba jakichs konkretnych ustalen na spoty spontaniczne bylem zadzwonilem i wyskoczylismy na browarka. Kto zechce ten zrobi to samo szczegolnie jak juz sie zintegrujemy przy naszych cyklicznych spotach...KTO JEST ZA REKA DO GORY? :hyhy:
mm spotykają się co miesiąc ja np jeden weekend w miesiącu mam cały w pracy czyli sobota i niedziela , Daba jak coś do Zamościa możesz z nami śmigać coś tam się dorzucisz do paliwa i będzie OK !! no i oczywiście dobrym i sprawiedliwym pomysłem jest robić spoty raz w LBN raz w Zamościu. Na spoty spontany też w miarę wolnego czasu się piszę
Chciałbym powitać wszystkich coltmaniaków z lubelszczyzny.
Dzięki staraniom łukaszwariat znalazłem się na forum. Miałem przyjemność spotkać się z nim i jego dziewczyną na małym spociku 8 wrze. o czym lukaszwariat już pisał. Z wielką ochotą wybierałem się na spocik 16 wrze w Lublinie. Niestety parę dni wcześniej colcik został uszkodzony. Jak tylko dojdzie do sił dołączę do spotu w Zamościu czy Lublinie.
No cześć. Nam również było miło poznać. A co do uszkodzenia to szkoda bo był śliczny, ale nie załamuj się, wszystko da się naprawić. A na spocik zapraszamy i czekamy. Do zobaczyska. Pozdro. :14:
Z racji że nic się nie dzieje w sprawie cyklicznych spotów to mam propozycję by zrobić ankietę i na tej drodze wybrać np w która niedzielę miesiąca będziemy się spotykać np. w każdą trzecią niedzielę miesiąca począwszy os października. Do tego proponuję np miesiąc parzysty Lublin, miesiąc nieparzysty Zamość. Wariat do dzieła !!!
widzę że jak ja nie pisze,to nikt tu nie pisze ludziska nie wstydźcie się... wracając do tematu spotu to jestem za ale ja jestem chętny tez na spoty w innych miejscach na możemy do Poniatowej,Łęcznej,Puław,czy innych miejscowości w woj.ja jestem otwarty na propozycje.
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
co tutaj tak cicho? październik się zbliża, a termin spotu jeszcze nie wyznaczony i miejsce tak samo to co tym razem Zamość? jest jakaś impreza u Was w tym miesiącu? ile osób by się pisało? haloooo nie śpimy, zwiedzamy
Nie śpimy nie śpimy. Dziś w Zamościu o 19 pod twierdzą odbędzie się taki spontan spocik.Ile można siedzieć w domu. Mimo że mój colcik jeszcze nie na chodzie to przyjadę furaczem niespodzianką . Wiem że to tak w ostatniej chwili zorganizowane ale może ktoś z Zamościa i okolic znajdzie chwile aby się spotkać.Więcej info u lukaszwariat. Czekamy i zapraszamy
No i spocik się udał niestety moje fotki są bardzo mało widoczne...ale może Piston coś wrzuci... A teraz nadszedł czas pomysleć o kolejnym spociku regionalnym więc chciał bym zaprosić was tym razem do Zamościa czy są chętni??
Jak ktoś mnie przygarnie do brum bruma to ja, ewentualnie jak ktoś ze mną będzie chciał pojechać bo samemu to się nie opłaca no chyba, że nikt się z Lublina nie wybiera to inaczej pokombinuje
Wstępny termin jaki ustaliliśmy to weekend 13-14.10.2012. Z atrakcji jakie przewidujemy i jezeli uda nam sie wszystko dograć to dla chętnych śmiganie na quadach lub/i paintball oczywiście jeżeli do tego czasu nie zacznie padać śnieg Standardowo grill lub ognisko. Kto się pisze ręka do góry?
Termin jest wstępny i zawsze można ustalić jakiś odpowiedni dla większości...więc spoko poczekamy zobaczymy. A poza tym co to za spot bez maskotki spotowej :rotfl: (joke )
Państwo Marungowie też są chętni i termin wstępnie pasuje oraz ewentualnie 27-28 października bo weekend 20-21 niestety ale spędzam w pracy a atrakcji to kłady nie są złym pomysłem heh. Daba jak nam grają się terminy to znowu zaprosimy Cie do auta i znowu zadrzemy z Ciebie na paliwo jak żyd za babke hehe:P
A jaki tobie pasuje?? ciekawe jaszcze co powie reszta... najlepiej było wy zrobić taki termin żeby było nas jak najwięcej...ja jestem elastyczny. Pamiętajcie tez o tym że nie ważne czy przyjedziesz swoim autem czy z kimś...Zawsze to coltmaniak wiecej...!!!
Mi pasuje praktycznie każdy weekend. Czekam na ustalenie terminu, na dzień dzisiejszy piszę się.
Dodaję foty z 2012-09-30, mimo że na spocie colciaków był tylko jeden colt fajnie było się spotkać i pogadać na żywca. Na parkingu spotkaliśmy colta CA0, wręczona wizytówka i zaprosiliśmy dziewczyny do odwiedzenia forum lubelskie.
u mnie drobna zmiana planów po wprowadzeniu w życie projektu RANCZO 13-14 jadę na działkę sadzić iglaki zatem pasuje mi ostatni weekend października i chyba większości tu z okolicy Daba też by się z nami zabrał jako sponsor paliwowy hehe