eddie19 napisał(a):Jechałem już raz 94 do Opola, nie polecam...
Rozwiń.. Chodzi Ci o starych dziadów wyjeżdżających z pobliskich wiosek? Znam to i już się przygotowałem psychicznie To najkrótsza trasa ode mnie ale też do przemyślenia.. Dobra zastanowię się jeszcze
Moi drodzy , po gokartach pewnie coś byśmy zjedli ,posiedzieli, pogadali . Jako, że już jest dość chłodno myślę ,że możemy skoczyć na pizze , jest tu taka mała przytulna pizzeria , mogę jutro podjechać i zarezerwować nam stolik na daną godzinę , co myślicie? pizza naprawde smaczna , telewizory , ładna pani za barem hahaha
Ej ale Macieju Ciebie to mocniej zarzuciło ja to tylko lekko poczułem że mi dupa ucieka
Eddie ja myślałem że ten radiowóz to ambulans. Patrze jakieś sygnały w lusterku myślę sobie 'chyba wysokie te auto a pewnie Ambulans, to przyspieszę zanim dojedzie do nas A tu takie zdziwienie już na skrzyżowaniu.. Ciup... Policja I jak nas mijał zastanawiałem się czy nas zatrzymają A Edek proszę popraw trochę lampy i daj je ciut niżej bo jak dojeżdżałeś do czyjegoś tyło to oślepiasz kierowce w lusterku wstecznym.
Edit: Colt GTi '93 Vmax 210k/h może jak bym dłużej pomęczył to coś więcej by wycisnął. Też było czuć jak by blokadę czy coś w tym rodzaju bo do 210 fajnie szedł a potem pff i nie przyspiesza. Eddie a Ty ile tam pocisłeś max?