Kajaki zarezerwowane na sobotę na godzinę 15 !!!! dla 6 osób trasa krótsza czyli z Prawiednik, koszt 20zł/os. spotykamy się w miarę możliwości o 14:30 u mnie pod blokiem czyli tu: http://mapa.szukacz.pl/?&lat=51.234296& ... i=hotel&t= i razem jedziemy nad zalew. Pozdro
Domyślam się, że skoro nie ma nowych chętnych to nie domawiam dodatkowych kajaków, oraz wszystkim którzy się zapisali pasuje godzina spływu gdyż nie zgłaszają obiekcji Zatem do jutra około 14:30
tak było bardzo fajnie,milo mi poznać wszystkich nowych. I dziękuje wam bardzo za to że przyjechaliście bardzo się ciesze i motwuje mnie to do dalszego działania!!! ;-D 1-Logger 2-Lukaszwariat+Ewelinawariata 3-Dabade 4-Marung+Żonka 5-Bursztynka 6-Arekgaw 7-Areklbn 8-Świrek 9-Muody+cala ekipa 10-Tomekp+Kaskap 11-Jacek7503 12-Czarnymat (nie pamietam imienia) 13-Czerwone Ca (też nie pamiętam imienia) wszystkim dziękuję za przybycie pozdrawiam i mam nadzieje że następnym razem będziecie wszyscy a może nawet będzie nas wicęj... I oczywiście chciałem bardzo podziękować w imieniu naszej grupy...za przygarniecie nas na noc państwu Marungom a tu zapowiedz jutro bedzie wiecej oczywiście to wszystko colty i z drogiej strony
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!