Trzeba się tak dogadać, żeby wszystkim pasowało, więc na razie proszę o zgłaszanie się chętnych i podawanie swoich terminów, a później ustalimy jeden wspólny...
Jak patrzę na listę to wydaje mi się, że jest nas więcej jak trzech a widziałem i Gniezno, Luboń , Grodzisk też był, a z Poznania to nie mówię. Jak tak dalej poleci, to zima nas zastanie.
Czekasz i się nie doczekasz. Jakoś to marnie wygląda, więc pewnie ludzi z WLKP poznam dopiero w Skorzęcinie. Mam nadzieję, że choć paru da rade się doczołgać bo nie wierze, że wszyscy są amatorami domowych paputków
Elo Ziomalki & Ziomy!!! Napiszcie kiedy kto może. Choć Misiek jeszcze jest w okresie "rehabilitacji" dachu i lewego boczku, to wiem, że jeszcze da radę
Czy zdziałamy coś w czerwcu z tym spotkaniem na LECHa???
Że sobota lub niedziela, to chyba wiadome! To przecież najlepsze dni tygodnia, z tym, że lepiej byłoby w którąś z sobót w samo południe, bo w niedzielę to zjeżdżają się Civic-owcy i CRX-owcy i inni żeby po-kozaczyć na 1/4 mili. Obstawiam sobotę. Kto jest za?
A co z resztą? Chyba nie jest nas tu tylko trzech??? Co ta wiara robi, pracują 24h czy śpią?
Z tego co wynika z forum, to chyba będzie 14 czerwca może koło południa na LECHa. Na razie o ile dobrze liczę, to jest nas czterech. Dobrze by było, żeby wszyscy chętni potwierdzili swoją obecność.