Tak, dokładnie Adres masz podany na pierwszej stronie tematu Edit: Zmiana planów. Po raz kolejny "przytnę w pawiana", ale tu chodzi o coś grubszego. Pewnie forum się dowie o tym na dniach/w przeciągu kilku tyg. Po raz kolejny przepraszam za rzucone słowo na wiatr, ale naprawdę - to sprawa życia i śmierci grzecznie ujmując. Krócej - odkładanie kasy
W Pomorskim często jest tak, że pojawiają się ludzie niezapowiedziani Kto wie kto jeszcze od nas dotrze Ja jestem na 100%. Jedynie jakaś katastrofa może pokrzyżować mi plany Ale w Grudziądzu pewnie będę prędzej celem zwiedzenia miasta
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Dopiero zauważyłem ten temat, a też bym się chętnie pojawił. Wiem, że jestem przypisany do Wielkopolski, ale następnym razem też proszę o info Alice1990, wrzucaj zdjęcia tutaj na forum
Był: Colt CA1A (2010-2014) Jest: Galant EA5A SE (2014-...)
Spot w sumie był emm trzeci Ale pierwszy udany w Kuj-Pom odkąd mam moda. Nie było mnie (Plany zakupowe, plus colciszon się kończy). Ogólnie rzecz biorąc myślę nad zrobieniem kolejnego, ale tym razem, ponownie w Inowrocławiu. I mam nadzieję, że międzyregionalka wtedy wypali