ludinho1 napisał(a):oj tam oj tam gośka dasz radę
Po prostu nie interesuje mnie akurat ten rodzaj imprezy
Za to Twoja propozycja z jeziorem..czemu nie
To może trzeba nowy wątek otworzyć albo w pogaduchach to omawiać a nie ten zasypywać
ludinho1 napisał(a):oj tam oj tam gośka dasz radę

aa czyli miałaś na myśli że samoloty cię nie interere . spoczkogosia_wwy napisał(a):Łeee...a mnie to się nie specjalnie podoba

Xiao7 napisał(a):spędzimy około 1-2 w tasie ... później 3-4 godziny spota i każdy wraca do domu... nie opłaca się taki kawał jechać na te kilka godzin...

Zdecydowanie potwierdzam. Idealny plan na sierpniowy upalny dzień. Miejscówa nad jeziorem białym jest godna tego żeby jechać 2h w jedną stronę i oby tylko termin przypasiłLimonekJr napisał(a):Xiao7 napisał(a):spędzimy około 1-2 w tasie ... później 3-4 godziny spota i każdy wraca do domu... nie opłaca się taki kawał jechać na te kilka godzin...
Hmmm... dziwne, my jak jedziemy do Warszawy na spot to nie rozważamy tego w ten sposób...
Nowy Duninów, Lucień, jezioro Białe to piękne okoliceludinho1 może potwierdzić
Jestem jak najbardziej za pomysłem spotu w tych okolicach, a nawet międzyregionalki. Weekend 2 lub 3 dniowy to też ciekawa propozycja. Możemy pomóc przy zorganizowaniu takiego spotkania
Oczywiście pomysł do przemyślenia po Zlocie, oby było jeszcze ciepło

LimonekJr napisał(a):.................... a nawet międzyregionalki. Weekend 2 lub 3 dniowy to też ciekawa propozycja. Możemy pomóc przy zorganizowaniu takiego spotkaniaOczywiście pomysł do przemyślenia po Zlocie, oby było jeszcze ciepło

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości