Ludzką ręką nietknięty to mój ostatnimi czasy Zdjęć nie wstawię, bo się wstydzę. Podsumowując w moim przypadku to po prostu brudas! Oczywiście mam parę argumentów na swoją obronę
wiwi, raczej dla nikogo konkurencji nie stanowię Zresztą sama wiesz, co ja myślę w temacie
Chcesz się porównać? Dobrze że te ostatnie burze byli troszku z gradem, to chociaż ptasie guano poodbijali z lakieru...
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Kusi mnie zaproponować zakład o sprzątanie i mycie brudniejszego samochodu...
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.