Kiedy?
No jak to przystało na spontaniczne spotkanie propozycja jest na DZIŚ czyli 30.06.2015.
Dlaczego?
1. Już i tak jest organizowane dzisiejszego dnia Spotkanie z Macieju54 więc może uda się połączyć te spotkania. http://coltmania.pl/mazowieckie/spotkanie-z-macieju54-30-czerwca-2015r-t7008.html
2. Bo to spontan
3. Memory fajf, DED... i wszystko jasne.
Gdzie?
Moja propozycja to Bemowo, znane miejsce bo obywają się tam częste spoty, jest kino, żarcie i miejsce parkingowe oraz ławy dojazd dla sporej części Coltmaniaków bez potrzeby przepychania się przez centrum warszawy.
Alternatywą są Janki aczkolwiek ostatnio tam są spore tłumy w kinie a do tego przez budowę odcinka trasy S8 utrudnienia w uchu drogowym.
O Której?
Seans w Kinie na Bemowie zaczyna się o 18:40 (wersja 3D więc warto zaopatrzyć się w okulary)
Dla Janek seans jest o 19:40
Do podanych godzin warto doliczyć co najmniej 30 minut przed czasem na to by zebrała się grupa i wykupiła wspólnie bilety a czym wcześniej się zjawimy tym więcej czasu będzie na pogawędki.
Chętnych zapraszam do zgłaszania się.
Czym nas będzie więcej tym weselej.
Uwaga !
W przypadku małej liczby chętnych na dzisiejszy dzień istnieje możliwość przełożenia spotkania na inny dzień w tym tygodniu. (oby nie piątek po 17:00 - niedziela, ze względu na wyższe koszty biletów i większe tłumy w kinach... no chyba że naprawdę zadeklarujecie jednak chęć na te dni).
Szkoda że już od GrzesiekTNT otrzymałem informację że dziś nie da rady na spota, a przecież to też jeden z sympatycznych i lubianych Coltmaniaków... nie mam pewności ale i on autografy też może rozdawać
Na zachętę: