A taki temacik zaczerpnięty z innego forum Chodzi o to żeby wklejać swoje (osobiście zrobione!!!!) zdjęcia. Osób, rzeczy, przyrody, zwierząt itd. Taki kącik fotografów amatorów
To ja zacznę
ma się tego zoom'a
"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie widziałem, że na świecie jest tylu idiotów..." - S. Lem
Jako, że od jakiegoś czasu jedną z moich pasji jest fotografia, pomyślałem że założę wątek gdzie można by się powymieniać fotkami i pogadać o aparatach, czy o samym cykaniu
może wrzucę kilka moich fotek. wiem, że to nic specjalnego, ale dopiero się uczę
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Założyłem sobie fotobloga i jest tam większość tych fotek i wiele innych, więc zapraszam - kliknijcie sobie "Archiwum" - lepiej się ogląda: http://www.photoblog.pl/dedis87
Mam już serdecznie dość zimy. Chcę słońca, wody i weekendów nad jeziorem, więc na przegonienie zimy kilka wiosennych obrazków, głównie z podlasia (geograficznego, nie z pseudo województwa):
Zakręt na drodze Repki - Bartków niedaleko Sokołowa Podlaskiego
Mostek w Żytniej pod Siedlcami
Most drogowy we Frankopolu z poziomu Buga, na trasie Warszawa - Węgrów - Sokołów Podlaski - Drohiczyn
Polna droga wyjeżdżająca z Korczewa.
Mój misiek pod opuszczonym dworcem kolejowym w Jedlance, to zdaje się okolice Garwolina.
Działka moich rodziców, lubię to zdjęcie wyjątkowo, choć nie potrafię zdefiniować czemu.
A teraz kilka fotek z hodowli mojej mamy:
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.