Jak coś to nie jesteśmy tacy źli, trochę pognębimy na początku ale da się przeżyć. Zapraszam nowych

lukaszwariat napisał(a):Lubelska coltmania rośnie w siłę mam nadzieje że pobijemy rekord frekfencji z za czasów słynnego paweły a może i jego odnajdziemy...i pojawi się na spocie
więc obserwator nie wchodzi w greBursztynka napisał(a):a raczej na pewno mogę się pisać na niedzielę na torze jako obserwatorka
Świrek napisał(a):Nie potrzeba go szukaćnapiszę mu że bedzie spot to może wpadnie :]
Bursztynka napisał(a):a raczej na pewno mogę się pisać na niedzielę na torze jako obserwatorka
Świrek napisał(a):no ja niestety jak wiadomo mam auto w częściach więc odpadam,ale następnym razem postaram się być już autem.
jacek7503 napisał(a):Audica w kombi waga 1500+kumpel 140kg ja na serii + stożek który tylko buczy niemiłosiernie
Do VR-y trochę się przygotowałem.B3 sedan automat waga 1340+kumpel 127kg(trochę schód ). Mój " SZERSZEŃ" 950+ja 65 kolektor ssący gti, przepustnica od gala 2.0 , stożek ,zimny dolot (jeszcze muszę nad nim popracować),zaślepiony EGR , odłączone podgrzewanie przepustnicy , odma w atmosferę .

macie, czyli znowu plganujesz niezombie napisał(a):macie promocje na park linowy http://www.citeam.pl/oferty/lublin/nowy ... +Rekreacja

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości