jutrzejszy spot uważamy za aktualny ja tez oczywiście jak zawsze się pojawię. no wiec tak: Jutro 12.05.2015 Godzina 20:00 Najwyższy Poziom parkingu Galerii Olimp
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Marung nie szukałem, narazie mam inne rzeczy do roboty , nie mogę zrobić wszystkiego co bym chcial od razu bo na jedzenie pieniędzy mi zabraknie w końcu wiec narazie sie musze wstrzymać , narazie priorytety to wycieki ruda i zawias:)
Ostatnio jadłem dobrą pizzę z bratem, obok Trybunału.
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Jak coś to i ja się piszę, a wybiera się ktoś od nas na zlot MITSUFAN? Ja już wpłaciłem kasę tylko z dojazdem samemu trochę drogo wychodzi i szukam chętnych z okolicy, żeby rozłożyć koszta.
Proponuje pożegnanie lata u nas, piwko jakieś grillik i cos by jeszcze ogarnął ba miejscu typu cos do zwiedzenia mamy troche podwórka i miejsc noclegowych chociaż chata nie skończona ale bardzo używalna:). Co wy na to?