Witam przymierzam się do zakupu Rovera 75 proszę o opinie jak z awaryjnoscia tego modelu czego się spodziewać jak z dostępnością części, spalanie.Jaki silnik najlepiej 1.8 czy 2.0
Prawda gorzka jak chwila słońca tu krótka W Polsce sprzedaje się tylko godność i wódka
75 bardzo tandetny montaż i co za tym idzie wszechobecne trzaski, skrzypienia itp ze skórą w środku i plastykiem imitującym drewno śmiesznie całość wyglądała, na zewnątrz dawno temu podobał mi się. Z częściami nie widzę problemu, jak już bardzo chcesz to raczej wybrał bym MG chociaż jakaś frajda z jazdy. Model 45 cabrio raz na zawsze definitywnie i absolutnie wyleczył mnie z marki Rover. Oczywiście są to moje osobiste odczucia, pytaj na roverki.eu
75 bardzo fajne auto wygodne, przestronne , fajnie wykończone szczególnie jak trafisz czarno białą skórę oraz z tym silnikiem co ty chcesz 2.0 d z Bmw. Osobiście miałem 2 rovery model 618i, przewygodny i bezawaryjny oraz model 45 naprawde przyjemny w jeździe. W modelu 45 jedyne co z awari to wydmuchało mi uszczelke pod głowicą. Paru znajomych miało model 75 i zawsze go dobrze wspominają.