współczuje ci . miałem kilka takich dzwonów kiedyś, to coś o tym wiem. ważne zdrowie w tym momencie . auto się kupi drugie . ze 4 klocki ci oddadzą , resztę popędzisz na graty i będzie na następny .
No nic przyjemnego, musze czekać do środy na odbior notatki policyjnej. Ps. Orientuje się jak wygląda sprawa zniszczonego mienia w samochodzie podczas wypadku?
Jeśli Hestia. to kolego współczuje. I to bardzo. A) Zaniżają strasznie wycenę, Gościu obniżył mi cenę samochodu bo za gruba warstwa lakieru, że coś tam mu się nie podobało, że stan licznika jest za mały, że co to za marka i opony takie kiepskie. dostałem całkowitą w wyskości PAMPARAMPAMAM 1250 zł - jakieś tam coś 250 i dostałem szkodę całkowitą w wysokości 1000 zł.... Ps dodam że to ja byłem poszkodowany. Szkoda. Do tego problemy z autem zastępczym. I to duże, nie było szansy by im wyjaśnić że rzeczy przewożone w samochodzie (Moje mienie) tj był nowy telewizor prosto ze sklepu zostało uszkodzone. Zapomnij.
Nie chce nikogo straszyć, ale mam nie miłe zdanie związane z tą firmą ;<
Marcin za elementy szpachlowane i malowane ponowny raz odejmują 50 % wartości elementu zawsze tak było i jest siedze przy autach i przy opisach to już troche wiem a auto zastępcze muszą ci dać od daty zgłoszenia szkody aż do wypłaty odszkodowania przy szkodzie całkowitej a przy normalnej az do naprawy auta co do szkód innych przedmiotów nie wiem musiał bym sie popytać rzeczoznawców jak będą u mnie na warsztacie
Ostatnio edytowano 26 kwi 2015, o 22:29 przez Patryk Cj0, łącznie edytowano 1 raz
ile ubezpieczycieli ,ilu rzeczoznawców, ile klientów tak tyle będzie opinii. ja miałem niedawno szkodę właśnie z hestii i zarówno oględziny , wycena , czas realizacji , wszystko oceniam na 5+ także ten tego