Ludzie Ludzie pomóżcie mi z domu wyjść:D ide sobie na legalu do drzwi ubieram buty otwieram drzwi a tu zonk ktoś lub coś mi trzymię i nie chce póścić drzwi. Wychodzę na balkon patrze a tu pół wioski zapierdala z łopatami drogą i odśnieża normalnie szok :O a co się okazało że jak mam 240cm drzwi tak na 180cm jest śniegiem zawalone xD normalnie Horror ;O a mi sie tak fajnie spało że dopiero wstałem i nie wiedziałem co się na świecie dzieje xD
a Mnie sąsiad z domku jednorazowego zasypał z tyłu jeśli sąsiad stanie z przodu tak jak zawsze staje to nie wyjadę i wtedy zostają Mi 2 możliwości albo zadzwonić na straż miejską przyjada po 2 godzinach upomną go i odgarnie śnieg albo wziąć łopatę i zawalić mu bramę tym śniegiem hue hue hue
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
ja, jak spadnie jeszcze snieg.. bo to co teraz jest to sama ciapcia.. Nitrus.. mam rozdupczoną szybe ;] po to dzwoniłem
szczególy tutaj.
Odwiozłem nitrusa po robocie.. po drodze bylismy na poczccie.. po czym pojechalem do katowic zamowic pare czesci w tym wycieraczki.. pod tunelem zauwazylem ze ktos mi klapnął wycieraczke i rozbił tym szybe.....
Auto-Laweta do 3,5t Katowice i Okolice (Śląskie) 533-583-993