jejuu a miałem dotrzeć na ten spot wcześniej się spotkałem z ludinho1 ( w celu sprzedam-kupie) aleee idzie wiosna bedzie lepiej wiecej "czasu" także o następnym spocie pomyślę realniej. Fajnie Was widzieć jak się patrzy na te focie
I ja dziękuje za spota... Przepraszam, że teraz, ale dopiero się ogarnąłem... Wczoraj po spocie się okazało, że kolega ma urodziny i... i teraz jestem w stanie Wam podziękować za spota... A co do krzesła, robią za bardzo tuczącą pizzę, i krzesła mają słabe. Ale nadal jestem z siebie dumny, ze kawałka pizzy nie upuściłem
CM od 11.2008 (z przerwą) Colt CZ5 1,1 Colt CA4A [*] Galant gti E33A [*] Sir Lancelot CS9A v6 [*] Galant E33A GTI [*] Lancer CB4W[*] Proton 418 LRS [*] Mitsubishi Mirage coupe1995 Mitsubishi Galant EA5A
Obiecanki cacanki, a jak się nie pokażesz to co? Znajdziemy cie w tym Nowym Dworze i...
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.