Nowy termin spotu Najbliższa niedziela czyli 10.3.2013 w Zamościu zapraszamy chętnych. Jak było by więcej zainteresowanych z Lublina i okolić to możemy udać się w kolumnie
Zainteresowany z Lublina jestem I teraz pytanko czy każdy swoją gablotką czy jakoś się tak załadujemy do naszych maleństw wspólnie ? Bo moje maleństwo niewyjściowe ktoś puknął dzisiaj w zderzak z tyłu i tylko kosztów mi narobił...;/
Ze względu na zimową pogode oraz fakt, że nie mam z kim psa zostawić a po barach z psem nie da się platać przekladamy wizyte na lepszą pogodę . Panowie i Panie moze na karty przyjadą to się spocimy w Lublinie ps. zapraszamy na herbatkę . Reme przykro mi z powodu szkody.
Witajcie Długo tu się nic nie działo,wiec czas to zmienić... A widzę że jak ja czegoś nie napisze to nikt tego nie zrobi.... Chcę zaproponować Lubelski spot w naszej okolicy z kajakami Jak są chętni to zapraszam dopisujcie się,i czekam na opinie... koszt jednego kajaka to ok 80 za 2 osoby o ile dobrze pamietam...(dowiem się) długość spływu to 2/4/8godzin (polecam ostatnia opcje byliśmy rok temu) Lista chętnych 1-Łukaszwariat
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!