Może ktoś powiedzieć z doświadczenia, czy te amorki nadają się do KJSów? W necie przeważa opinia, że świetnie sprawują się na torze, ale jak jest na wyrypie? Sprężyny mam Vogtlanda. Niestety B6 są niedostępne do Colta, bo to byłby chyba najlepszy wybór.
Są miękkie generalnie, nie wiem jak się jeździ po szturach, na tor są fajne, ale nie najlepsze, bo nawet na maksymalnej twardości są dość komfortowe, ja mam w colcie którym jeżdże na codzień, setup 75% z tyłu i 0% z przodu ustawione siły tłumienia, fajnie się tym jeździ po naszych drogach
O widzisz, to nawet byłoby dobrze, bo nie potrzebuję bardzo twardych amortyzatorów. Na szutrze nie jeżdżę, przeważnie nierówny beton, asfalt bruk, trochę warunków torowych też mam, więc to chyba byłby niezły kompromis, tym bardziej, że jakąś tam regulacje mają. 0% w sensie, że najtwardsze ustawienie?
0 w sensie najmieksze na miękko z przodu lepiej sie przerzuca masę, do kajtków asfaltowych powinny sie sprawdzić, ale więcej doświadczenia będzie mial Edgar w tej kwestii, a on teraz ma gwint z vectry