Spotkany jakich tandetny bialy colt na ul. Kalidego w Chorzowie.. obok przypadkiem jakies piekne cacko stalo to zrobilem im fotke, moze ten wlasciciel tego pieknego po prawej tez wbije na forum

Grzesieq94 napisał(a):A ja spotkałem dzisiaj żółtego protonka w CH Forum w Gliwicach. Podejrzewam, że to była toosiasia, bo klapa bagażnika była czarna, pewnie wymieniona po zdarzeniu ze Scanią

nitrus napisał(a):MAjor znasz tą piosenkę
Carisma stoi tu diód ma pełno w ch*j
Carisma stoi tu diód ma pełno w ch*j
a na koniec było
Ca ris ma... przyjechała
Ca ris ma... gas zatankowałą
Ca ris ma... odjechała
Ca ris ma... na światłach z coltem przegrała
tutaj znalazłem tą piosenkę tylko nie wiem czemu ktoś w tekście zmienił z carismy na Calibre
http://jamesczyk.wrzuta.pl/audio/1PaFYshY9YR/pete_tong_-_calibra_team

Grzesieq94 napisał(a):A ja spotkałem dzisiaj żółtego protonka w CH Forum w Gliwicach. Podejrzewam, że to była toosiasia, bo klapa bagażnika była czarna, pewnie wymieniona po zdarzeniu ze Scanią

Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

toosiasia napisał(a):Tak, to byłam japrzyznaje się, że zamiast na uczelni siedzieć, chodziłam po sklepach;>
Często tam bywam i blisko mam, więc mini spot jak najbardziej;)

Razem od 27.01.13 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości