w ta raczej nie,musimy zebrac troche ludzi A zombi ma w niedziele jeszcze dwuch ogarnac wie. sadze ze najwczesniej a co do miejscowki to musimy razem ustalic...tez byl bym za krasnobrodem na punkcie widokowym to fajna miejscowka...jakes inne propocje?
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Ja na pierwsze spotkanie proponował bym gdzieś w Lublinie spocik zorganizować gdyż chyba większość do lublina ma w miarę blisko. Co do daty i godziny to w moim przypadku wygląda to następująco: W najbliższym tygodniu pracuję do 16 i jeszcze jadę się jeden kurs zapisać. W poniedziałek, wtorek i czwartek spokojnie mogę się spotkać. W sobotę jadę do Poniatowej i przez następne 3 tygodnie będę offline a dokładnie będę skubał malinki u rodziców w Poniatowej i ewentualnie co poniedziałki, środy oraz piątki będę przyjeżdżał do lublina na wymieniony wcześniej kurs ale to też nie pewne na 100% bo na początku będą badania i nie mam pewności czy przejdę część z oczami . Do tego będę miał dostęp do sieci tylko przez telefon i to ograniczony
To może niech wszyscy wpiszą się kiedy mają czas bo akurat ustalenie miejsca to jest pikuś bo można się zebrać pod jakimś sklepem większym(tesco, olimp itd.) gdzie bardziej pasuje, a chodzi żeby było jak najwięcej osób więc wpisujcie kiedy możecie. Ja na miejscu jestem raczej cały czas więc się dostosuję
Ja codziennie po 16tej jestem gotowa na spota w Lublinie. Weekend tez może być. Jeśli większość osób wybierze sobotę lub niedzielę to dam radę i ja i dojadę
hehe to sie nazywa pozytywne nastawienie.wyglada na to ze wiekszosci weekend odpowiadaja,ale zobaczymy co z reszta...marung a ty niemogl bys w weekend ja tez mam kawalek ale przyjade...podaj komys tel to poinformujemy cie o terminie jaki zostanie ustalony,co ty na to?
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
witam wszystkich w dniu dzisiejszym chcial bym zaproponowac date naszego spotu z tego wzgledu ze wiekszosc opowiedziala sie za niedziela proponuje 08/07/2012 proponuje tak odlegly termin bo chce zeby bylo nas jak najwiecej mam nadzieje ze wszyscy chętni się zjawia:
Ja tak jak napisałem będę w tym czasie w Poniatowej . Arek napisz na gg:1647452 cokolwiek to się zabiorę z tobą jak coś, mój Colcik zostanie w LBN i będę jeździł rudą mojej żonki czyli Cari bo ma większy kufer na malinki.
ogolnie czas powinienem miec w niedziele, swirek mi nie odpisuje, robsonowi pisalem bo nie widzialem sie z nim, ale przypomnialem sobie ze jeszcze jest tomek i arek, ale ja ich z rok czasu albo lepiej nie widzialem:O
no to kmin to moze byc dobry spot przynajmniej z tego jak sie zapowiada.zombi moze ty jako mod po wysylal bys wiadomosci grupowe to by ktos jeszcze sie znalazl ...ja wysylalem do wielu osob ale to duzo czasu mi zajmuje...
Jak już zorganizujecie ten spot to pogadajcie między sobą o zlocie Ogólnopolskim. Zawsze w ramach ciecia kosztów można się np. zabrać w kilka osób jednym autem zawsze taniej milej i przyjemniej
Ja na ogólnopolski niestety nie dojadę gdyż będę się bawił na weselu. A nasz lubelski to w jakim dokładnie miejscu będzie organizowany?? proponuję jakiś duży parking przy sklepie pod zamkiem wzorem spotów MM http://mapa.szukacz.pl/?&lat=51.247713& ... l&t=Kliknięty punkt Pod zamkiem