Razem od 27.01.13 

Razem od 27.01.13 

siwy1296 napisał(a): Musisz szukać uszkodzonej wiązki w takim układzie

osobne są pompki jak widać na zdjęciu. zamień najpierw wtyczki zanim ruszysz wężyki. to wiele podpowieDominic napisał(a):Dziekuje za odpowiedzi a w ktorym miejscu jest ten silniczek bo szukalem pod maska i nie znalazlem. Ale jesli slychac silniczek jak psikam na tylna szybe to chyba jest sprawny? czy są osobne w Cj0? Zobacze wtyczki może się odlaczyly jesli nie to zamienie wężyki ale tez nie wiem zabardzo w ktorym miejscu, dziekuje eddie za zdjecie podgladowe
"przekażnik" podmień. największy czarny pod kierą.Black napisał(a):kupiłem 2 myślisz ze mogę mieć pecha ze 2 tez zepsuta zdążyłem zauważyć ze zbiorniczek mam z mondeo :] nie ogarniam tego auta i jeszcze odkryłem mega zgniłą podłużnicę :d

ludinho1 napisał(a): "przekażnik" podmień. największy czarny pod kierą.

sprysk i czasowy bieg działa bez tego? często czytam schematy i tak mi się utkwiło w pamięci że on jest od przednich. dobrze się czegoś dowiedzieć czasami z forumsiwy1296 napisał(a):ludinho ten przekaznik jest od tylnych nie od przednich ;d ja u siebie go wyjmowalem i nic to nie zmienialo w pracy przednich wycieraczek haha ;d tak samo spryskiwacz przedni pracowal ;d

Powrót do CJ0-CJ1A-CJ2A-CJ4A - Dział techniczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości