Witajcie przepraszam ze tak sie z tym guzdram ale dużo pracy ostatnio mam... Jutro się tym zajmę, chociaż malo widać bo za slabe światło... A tym czasem trzeba zaczac myśleć o spociku świątecznym, jakies propozucje??
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
dzięki Dabadee już działam z tym. A tak na marginesie to musimy myśleć już o spocie Świątecznym. link do fotek z chomika podepnę wieczorem,bo teraz niema jak.
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Czekam na info. A tak nawiasem to dzisiaj mi sie 'check" zapalił i zgasł po 5 minutach jazdy. Zmotywowało mnie to do przeglądnięcia go...i co... i guma na przegubie się rozdarła i zasrało smarem cały wachacz... no i jeszcze do tego sparciały wąż chłodniczy który leci pod przepustnicą do chlodnicy zaczął przeciekać... ;d
Jakieś sugestie co do check'a ? Bo na warsztacie nie wiem czy podepnę bo nie obsługuje program Colt'ów CJ0 tylko CA0. Bynamniej oznaczenie silników jest to samo ale nie wiem czy podejdzie (4g13). Jak myślicie ?
No wiec tak dodałem link do galerii z ostatniego spotu można zajrzeć do spisu spotów. A co do Checka to skleiłem kiedyś poradnik zajrzyj tam Link do poradnika
Widzę zero odzewu... no trudno, ale za to zapraszam na pożegnanie Toru Lublin 27.28 grudnia. Ja będę 28 koło godz. 13-14. Można pośmigać po torze i defakto to ostatnia taka impreza na tym obiekcie. Ktoś chętny ?
Dzieki wszystkim za przybycie,(i pisze z telefonu) mam dzisiaj problemy z siecią dlatego jeszcze niema fotek w galerii ale jutro powinny sie pojawic, powiadomie wszystkich jak dodam A tak przy okazji to czy sa chetni na kulig?? Jedno lub dwu dniowy) w zależności od checi proszę o szybkie odpowiedzi.Zebym mogl się zajac organizacja.
A ja hipopotamicznie zarzucę temat: Może by kiedyś z wiosny w odtj sie spocić? Maja jakąś opcje "sprawdź się" od 100 pln a później jakaś pizza czy co innego do wszamania? Nie mówię ze już ale warto przemyśleć. Ja jutro zadzwonię do nich i zapytam co to i jak i zdam relację:) Edit: dzwoniłem i się dowiedziałem że godzina jazdy po tych całych szarpakach, kurtynach wodnych, okręgach z płytą poślizgową i innych z instruktorem to koszt 150 zł własnym autem, ichsiejszym już 200zł, można podjechać grupą 3-5 aut. Byli by jacyś zainteresowani??
Jest już luty, a tu wciąż bez spotu Można by coś zorganizować... ale tak z sensem żeby coś porobić, a nie zamulać Tylko do tego potrzebni są chętni... których jak na razie nie widać