6 grudnia (sobota) - tresorex, el banano, Schizo 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo
6 grudnia (sobota) - tresorex, el banano, Schizo, Zubrin 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo
6 grudnia (sobota) - tresorex, el banano, Schizo, Zubrin, Danielo 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo
Kiedyś zrezygnowaliśmy z niedziel ponieważ spoty późno się kończyły i niektórzy narzekali że jeszcze muszą wrócić do domu kilkadziesiąt kilometrów i się wyspać żeby wstać rano do pracy Ale osobiście też jestem za powrotem niedziel
6 grudnia (sobota) - tresorex, el banano, Schizo, Zubrin, Danielo 7 grudnia (niedziela) - tresorex 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo 14 grudnia (niedziela) - 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo 21 grudnia (niedziela) - 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo 28 grudnia (niedziela) -
Ja, ponieważ soboty i niedziele planuję najczęściej w sobotę lub niedzielę, dopisuję się do każdego terminu
6 grudnia (sobota) - tresorex, el banano, Schizo, Zubrin, Danielo, BeWu 7 grudnia (niedziela) - tresorex, GERO, BeWu 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu 14 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo, BeWu 21 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu 28 grudnia (niedziela) - BeWu
No może z tym wyjątkiem, że chciałbym uniknąć w tym sezonie jeżdżenia w śniegu.
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
6 grudnia (sobota) - tresorex, el banano, Schizo, Zubrin, Danielo, BeWu, omgwtf (obecność po 20stej) 7 grudnia (niedziela) - tresorex, GERO, BeWu, omgwtf 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu, omgwtf 14 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo, BeWu 21 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu 28 grudnia (niedziela) - BeWu, omgwtf
http://zdjecia.net.pl - darmowy hosting zdjęć bez limitów rozmiaru i czasu przechowywania
No w końcu... W takim razie mogę wrócić na spoty ...ale jeszcze nie wiem kiedy bo grafik dostanę dopiero w poniedziałek. Z tego co czytam to widzę że wszyscy chcą powrotu niedziel, więc kto był tak zdziadziały i brynczoł wcześniej?
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
6 grudnia (sobota) - tresorex, el banano, Schizo, Zubrin, Danielo, BeWu, omgwtf (obecność po 20stej) 7 grudnia (niedziela) - tresorex, GERO, BeWu, omgwtf, Aquarius 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu, omgwtf, Aquarius 14 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo, BeWu, Aquarius 21 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu 28 grudnia (niedziela) - BeWu, omgwtf
6 grudnia (sobota) - tresorex, el banano, Schizo, Zubrin, Danielo, BeWu, omgwtf (obecność po 20stej) 7 grudnia (niedziela) - tresorex, GERO, BeWu, omgwtf, Aquarius, tomchuck (tak na 50%) 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu, omgwtf, Aquarius 14 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf, tomchuck 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo, BeWu, Aquarius 21 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf, tomchuck 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu, tomchuck 28 grudnia (niedziela) - BeWu, omgwtf, tomchuck
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Wolę się nie wpisywać bo w ten weekend z czasem wielka niewiadoma. Jak się wykrystalizuje jakaś konkretna pasująca godzina to przyjadę A dalsze terminy mi nie pasują
Mała poprawka, mi jednak sobota najbliższa nie pasuje.
6 grudnia (sobota) - tresorex, el banano, Schizo, Zubrin, BeWu, omgwtf (obecność po 20stej) 7 grudnia (niedziela) - tresorex, GERO, BeWu, omgwtf, Aquarius, tomchuck (tak na 50%), Danielo 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu, omgwtf, Aquarius 14 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf, tomchuck, Danielo 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo, BeWu, Aquarius, Danielo 21 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf, tomchuck, Danielo 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu, tomchuck, Danielo 28 grudnia (niedziela) - BeWu, omgwtf, tomchuck, Danielo
6 grudnia (sobota) - tresorex, Schizo, Zubrin, BeWu, omgwtf (obecność po 20stej) 7 grudnia (niedziela) - tresorex, GERO, BeWu, omgwtf, Aquarius, tomchuck (tak na 50%), Danielo 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu, omgwtf, Aquarius 14 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf, tomchuck, Danielo 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo, BeWu, Aquarius, Danielo 21 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf, tomchuck, Danielo 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu, tomchuck, Danielo 28 grudnia (niedziela) - BeWu, omgwtf, tomchuck, Danielo
mi niestety najbliższa sobota też nie pasi, reszta sobót jak najbardziej
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball
6 grudnia (sobota) - Schizo, Zubrin, BeWu, omgwtf (obecność po 20stej) 7 grudnia (niedziela) - GERO, BeWu, omgwtf, Aquarius, tomchuck (tak na 50%), Danielo 13 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu, omgwtf, Aquarius 14 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf, tomchuck, Danielo 20 grudnia (sobota) - mati_z, el banano, Schizo, BeWu, Aquarius, Danielo 21 grudnia (niedziela) - GERO (obecność do 17-ej), BeWu, omgwtf, tomchuck, Danielo 27 grudnia (sobota) - el banano, Schizo, BeWu, tomchuck, Danielo 28 grudnia (niedziela) - BeWu, omgwtf, tomchuck, Danielo
Ustalcie jakiś termin bo ja teraz muszę planować z dnia na dzień lub nawet z godziny na godzinę