Ja wczoraj też poprawiłem czas,miałem jakieś wysokie 1.34. Nie wiem czy to moja zasługa czy serwer był jakiś dziwny z wiatrem w plecy,ale ogólnie duzo lepsze splity miałem.Na drugim robiłem 1.07.60,ale na ostatnim wszystko kaszaniłem
#Adamo - czas na drugim splicie mega dobry mnie kompletnie nie idzie pierwszy split, tj najczęściej robię po 30.500-700 powiedzmy, a raz na ruski rok trafi się np 30.300. Drugi split za to mi w miarę dobrze idzie, no i trzeci split to chyba mój najlepszy moment . Dużo ludzi właśnie mega dobrze jedzie pierwszy split, a resztę słabo
#Kct - ja dzisiaj nie pojeżdżę, jutro też raczej nie, jak coś to poniedziałek dopiero, ale rano i po 23
PS: jednak dzisiaj zagrałem 20 min dosłownie i... spotkałem kolesia z Turcji na serwerze o loginie "Proton Satria GTi" czy jakoś tak i koleś jest z Turcji i jeździ Protonem i chyba się interesuje marką swój chłop!
Jak postępy Panowie? u mnie dzisiaj trzykrotnie pobite PB. Aktualnie wynosi ono 1:34:41 zbliżam się małymi kroczkami do 1:33 . Jak mam dobry dzień i skupiam się na wyścigu, to regularnie robię ~1:34:80