Siemka Taka świetna pogoda jest u nas w Poznaniu aktualnie (zakładam, że w okolicach też) i trochę z nudów chciałem się, tak po prostu przejechać, tak dla przyjemności. Problem był w wyborze kierunku przejażdżki, nie chciałem się tłuc po mieście, czy szukać szczęścia na przedmieściach swojej strony miasta. Pytanko, znacie w swoich okolicach jakieś naprawdę przyjemne trasy? Takie drogi, które podczas jazdy potrafią sprowokować, dać z automatu banana na twarz? Jakieś fragmenty na których jeździ wam się nad wyraz przyjemnie? Na przykład z powodu świetnego asfaltu, wielu zakrętów czy malowniczej okolicy? Wiem, że nasze położenie nie sprzyja takim drogom ale może coś znacie?
Ja akurat nie tego szukam Szczerze to nie lubię autostrad, zwłaszcza bez szóstego biegu. Jak jak rozpędzam Colta do tych 140, to słychać i czuć że auto nie przepada za taką jazdą, jego bak i mój portfel też zapewne. Na bank w Galu V6 wygląda to zupełnie inaczej Po prostu jazda autostradą dla mnie jest nudna
Z każdą chwilą rośnie liczba tych, co mogą mnie cmoknąć w zadek, takich co lepiej ode mnie wiedzą co chciałem osiągnąć w pracy z komputerem - informatyk/ programista/ grafik z Bożej Łaski - od 1993r. Szukasz grafik? Szukać mnie na jabberze.
Z Poznania to ciekawie na północ się robi w moje strony - Sobieskiego - Morasko - Radojewo - Biedrusko i można dalej Bolechowo i Murowana. A z najciekawszych w okolicy dalszej trochę to do Gniezna przez Rejowiec, Kiszkowo i Sławno