Dokładną godzinę można przesunąć +/-, nikt nie każe się dostosowywać najpierw zobaczmy ile osób wogole chce przyjechać... Robimy dalej listę, a bliżej weekendu dogadamy ze wszystkimi uczestnikami dokładną godzinę
A może 11 listopada, może uda się wygospodarować troszkę czasu między uroczystościami, wolne od pracy to raczej każdy będzie miał, a i z miejscówką pewnie będzie łatwiej
Chłopaki ja też, dzwonić do mnie Dabadee i dawać cynka ;D Aby nie w przedziale od 11- 14 bo siedze i się krztałce ;d Wpadnę bankowo... Colt'ownik zawsze gotowy na spoty hah
Dzieki panowie i panie za mile spotkanie!!Fajnie ze pojawily się nowe twarze mam nadzieje ze uda nam się jeszcze bardziej powoekszyc grono. Mam nadzieje ze nasz plan nastepne spotkanie wypali... A tak nawiasem to kto jest chetny na wizytowki i w jakiej ilesci??
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Łukasz wrzuć foty ze spotu, bo ciekawy jak to wyszło ;D Pogoda nie dopisała ale atmosfera była jak w najlepszym porządku Niesmakiem było że mijaliśmy śmiertelny wypadek zaraz za Zamościem ale my cali dojechaliśmy.
I tak w ogóle to dostałem info o rozpoczęciu sezonu w Lublinie, bynajmniej data odległa bo to dopiero kwiecień ale warto by było się wybrać w kilku Coltmaniaków (o ile jeszcze bd miał Colt'a). Bo ze szczegółów wiem że bd ekipy: Low Lublin, Lubelskie Klasyki Nocą, Lubelska Grupa Motoryzacyjna, i odbędzie się to na parkingu Arena Lublin. Zainteresowani ?