15 listopada (sobota) - tresorex, WojtaZ, GERO, LimonekJr, Schizo 22 listopada (sobota) - tresorex, WojtaZ, GERO, Schizo 29 listopada (sobota) - tresorex, WojtaZ, Schizo
Limonek, nie musisz się o to bać Ja się wpisuję, aczkolwiek czy będę to się pewnie wyjaśni danego dnia.
Żeby łatwiej było ustalić datę i ja się wpiszę... Choć skoro wizyta gościa zaplanowana to i nie wypada spotkać się w innym terminie. 15 listopada (sobota) - tresorex, WojtaZ, GERO, LimonekJr, Schizo, Aquarius 22 listopada (sobota) - tresorex, WojtaZ, GERO, Schizo 29 listopada (sobota) - tresorex, WojtaZ, Schizo
15 listopada (sobota) - tresorex, WojtaZ, GERO, LimonekJr, Schizo, Aquarius, BeWu 22 listopada (sobota) - tresorex, WojtaZ, GERO, Schizo, BeWu 29 listopada (sobota) - tresorex, WojtaZ, Schizo, BeWu
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Ja z Justyną w tej chwili z lekkim poślizgiem czasowym wyjeżdżam. Jadę przez Kostrzyn zabieram GERO Powinniśmy być chwilkę przed czasem. Tres pamiętaj o tych rzeczach dla mnie Widzimy się na miejscu