Trzeba się spreżyć jakby nie patrzeć, zima za pasem... :/ Tylko macie jakieś propozycje gdzie ma się to odbyć.? Tu pytanie bardziej kieruje do spotowych "wyjadaczy... Jednak doświadczenie to doświadczenie
Jak naj bardziej grill od spotu na torze jezdzi w bagażniku. Jak by u nasz to pewnie start pod twierdzą, i mozna by jakieś rozwiniecie zrobic grill czy cos jak neda chętni najpierw wybierzmy miasto.
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Myślę że śnieg tak szybko nie spadnie, zwłaszcza że aktualnie na lubelszczyźnie rozpogodzenie...
A co do miasta, decydujcie wy... Ja jestem z okolic Chełma wiec i do Lbn i do Zamościa mam taki sam dystans praktycznie i nie robi mi to większej różnicy...
u nas z maleństwem trochę kiepsko trochę się pochorowała po chrzcinach (nie to co myślicie ) i na razie nie wychodzimy z nią jak nie musimy mam nadzieję że szybko nam wyzdrowieje nasza mała Weroniczka
Chyba nie wypaliło... Mam racje..? Mi samemu w piątek jak na złość szczotki w rozruszniku się poddały, siedziałem mimo święta i grzebałem :/ także kotem i tak bym was nie zaszczycił... :/
Nikt się nie chce podjąć organizacji i napisania konkretnej godziny i daty
No więc ja proponuję niedzielę 9.11 godzina 16 na parkingu w Olimpie jak będzie ładna pogoda to ostatnie piętro jak brzydko to przedostatnie. Jak ktoś ma lepszą miejscówkę i datę to niech podaje
Tylko fajnie by było jakby pojawiły się nowe twarze też, a nie cały czas stała ekipa Ja gorąco zachęcam wszystkich do przyjazdu, tutaj nie chodzi tylko o samochody ale i o ludzi