witam jestem nowym coltomanikiem, chciałbym się dowiedzieć ile osób jest z mojego rejony tz. dolnośląskie i z kim byłoby można się spotkać i wymienić opinie, a także prężnie działać w rejonie ;D ja pochodzę z okolic bolesławca, chciałbym również podziękować panu który wręczył mi zaproszenie pod lidlem w bolcu;D pozdrawiam
Witaj! W naszej dolnośląskiej ekipie jest trochę osób i spotykamy się przeważnie raz w miesiącu.O spotach informuję z odpowiednim wyprzedzeniem, żeby można było sobie jakoś życie zaplanować Najbliższy spot 8.11 ale o szczegółach poinformujemy na dniach.
Oj ja też miałem Remusiaka zakładać, ale się nad tym zastanawiam... Mój wydech jest w nienagannym stanie, więc muszę tylko wymienić końcówkę na jakąś ładną (niepierdzącą oczywiście!)... Bo mam dwie nakładki, jedna na drugiej <jakiś mądry poprzedni właściciel> Moja brzmi: bruuuuuum, bruuuuuuum
ja jestem z Bc i jest jeszcze jeden coltmaniak z Bc czyli w sumie nas 3jest. I nie ma za co dziekowac za wizytowke hehe. I blagam nie pan tylko Matejo. To kiedy Boleslawiecki spot Cm?