Chlopaki musze wasz przeprosic nastapila u mnie w grafiku zmiana ze wzgledu na to ze kilka osob zachorowalo pracuje 31 nie do 18.00 tylko do 23.30 wiec niestety nie przyjade na 19.00 :/ i tu pytanie czy da rade spot przeniesc na inny dzien jeszcze raz sory tak spapralem sprawe
Słuchaj wszystko da radę tylko pytanie kiedy bo jeśli chodzi o mnie nie dam rady prędzej niż 15 lub 16 listopad. Nie wiem co z resztą. Czekam na informacje od innych. Współczuje wiem jaka to jest lipa jak w ostatniej chwili.
Dzieki za zrozunmienie az kur ... wstyd mi bylo to napisac. Jesli chodzi o mnie to 15 mam do 18.00 i jak bede w pracy to mowie ze jestem do 18.00 i nie ma zadnych zmian
jeśli chodzi o mnie to nie ma sprawy uwielbiam integrację więc możemy zmienić termin akurat sobie oc wykupie więc spokojnie możemy przełożyć spot ja zaleje cola i nogę wpaść w każdy dzień chętnie cie poznam ślimak dużo o tobie słyszałem od wiwi oraz chętnie poznam coltmaniakow z łódzkiego
Ok mnie odpowiada. Tylko o której i gdzie nadal Port czy inne miejsce. Chłopaki proszę jeszcze o jedno już bez przekładania. kogo nie będzie trudno będzie następnym razem. Wyjdzie zaraz na to że te spoty nigdy się nie odbędą.
chlopaki a wiec 15 jak najbardziej mi odpowiada godziny po poludniowe 16 ?? a miejsce no najlepiej w lodzi ze skierniewic bede miec blisko nie znam lodzi wiec mapka jak najbardziej wskazana
Ok godzina to się dogadamy, ja się spóźnię ale dotrzeć dotrę bo z pracy wyjdę około 16 tak więc będę na pewno. Co do mapki proszę o wypowiedź reszty w którym miejscu.
Ja byl bym za port lodz latwo dojechac jest kamilpiastow zobacz sobe na google map ze skierniewic powinna byc prosta droga a godzina 16.00 bedzie akura jeszcze bedzie widno wiec czekac tylko do 15