Początkowo nie przemyślałem sprawy i połączyłem obie strony kierunkowskazów z tym jednym od sterownika. Jadąc do pracy wrzucałem przy każdym skręcie awaryjne

musisz zrobić tak jak kolega ci podpowiedział bo włącznik awaryjnych załącza jednocześnie 2 strony kierunkowskazów i lecą 2 osobne przewody na każdą ze stron. ja mam sterownik z 2 przewodami do kierunków więc zapiąłem każdy pod jedną stronę i nie ma takiego kłopotuMintajPro napisał(a):Siema, montuje sterownik centralnego zamka( korzystałem z forum i znalazłem 2 poradniki do montażu). Pojawił się jednak mały problem w obu montowane sterowniki miały dwa kable od kierunkowskazów, u mnie zaś jest jeden co zmusza mnie do podłączenia się pod awaryjne. I moje pytanie brzmi, czy idzie on do skrzynki z bezpiecznikami pod kierownicą jak tak to jaki ma kolor (najlepsze było by zdjęcie)?
Początkowo nie przemyślałem sprawy i połączyłem obie strony kierunkowskazów z tym jednym od sterownika. Jadąc do pracy wrzucałem przy każdym skręcie awaryjne. Dobrze, że o 5 to mały ruch był. Aktualnie ma podłączoną jedną stronę kierunkowskazów i nie mogę tak tego zostawić. Z góry dziękuje za każdą pomoc.

Powrót do CJ0-CJ1A-CJ2A-CJ4A - Dział techniczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości