Dobra czas trochę po smęcić po raz kolejny. Kto chętny na spocik miejsce i termin. W ten weekend myślę że nie da rady bo ja uderzam na spot do WLKP tak więc mamy jeszcze jeden weekend od 26 do 28. Miejsca myślę że podobne co ostatnio godzina może być wcześniejsza ale to już od was zależy. Tak więc zacznę listę 27 (sobota) ślimak, 28 (niedziela) ślimak,
Widzę że frekwencja sie zbyt dużą nie zapowiada. Gorzej niż spontan na którym bylem w wlkp, ośmiu coltmaniakow i sie dzialo. No nic zobaczymy jak to będzie wygladalo.
No ja na tą chwilę nadal jestem za przyjazdem. Mimo że są tylko trzy osoby, przyjadę dupowozem któy na LPG jeździ a colt zostanie w domu. Nr telefonu gdzieś jest w tematach ale jak coś to podaję raz jeszcze 782683925 Nawet jak wszyscy się zdzwonicie o 19 to jestem w stanie podjechać bo tak mam zaplanowany dzień.
P.S ja tam spotu nie odołałem a Matt twój i spiocha colt nie ukrywam chętnie obejrzę. Bo ciekawe egzemplarze.
Będzie post pod postem, tylko ze dlatego by się informacja wyświetlała. Podejmę kolejną próbę ze względu na nowego klubowicza którym jest dymano .
Tak więc po raz kolejny proponuję 31.10.2014 godzina 18:00 port Łódź. Jeśli macie inne propozycję to proszę śmiało pisać się dostosuje i będę miał powody by dojechać Borgiem na spota.
27 zato mi pasuje mam wtedy wole. postaram sie zalatwic zmiane na 31 wiec co i jak dam znac co i jak raczej powinno mi sie udac zalatwic wolne tylko zebym mial 100% pewnoski ktorego sie odbedzie
No jeśli chodzi o mnie w inny dzień nie dam rady. Więc jesli chodzi o mnie najbardziej mi ten termin odpowiada. Chętnie zrobiłbym to w inny dzien ale trochę praca mi nie pozwala. Dla mnie termin pewny i przy nim zostańmy. Nie będzie zamieszania gdzie kiedy i o której. Chyba ze sie znajdzie z 10 osób które zaproponują inny termin to ok dostosuje sie.
Okey to ja zamienie sobie grafik na wolne w piatek 31 bo akurat pracuje do 18 wiec luzik zalatwi sie najwyzej ktos przyjdzie za mnie wczesniej a ja zejde o 15.00 to spokojnie sie wyrobie na 18.00 odemnie port lodz mam kolo 30 min drogi wiec nie ma problemu. I super wkoncu bede na spocie Tak z ciekawosci. Ile osob deklaruje przyjazd?
jesli mazowieckie moze do was przyjechac ? to ja chetnie sie wybiore i tak mam w planie przyjazd do skierniewic a z tamtad do was rzut beretem ,wiec juz beda 4