Pewnie, ja będę starał się przyjechać od rana, więc też mogę się zamieniać miejscami
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
To ja dziękuję za organizacje spota. Wielki brawa za poświęcenie swojego czasu jaki włożyłeś w ogarnięcie hamowni i spraw związanych z tym przedsięwzięciem (kasa , maile przypominające itp.), co by taki jak ja przyjechał i mógł sprawdzić jak wypada moc pod maską
WIELKIE DZIĘKUJĘ
Należy się flacha
Ostatnio edytowano 28 wrz 2014, o 19:56 przez mwojc, łącznie edytowano 1 raz
Ja również mam podziękowania, ale najbardziej dla ekipy BeWu, Schizo, mwojc Gdyby nie Wy nie dojechał bym do domu, szybka reakcja, szybka diagnoza i Łazarz po raz kolejny zmartwychwstał . Dziękuję panowie. Dzięki takim sytuacjom czuję się jak w prawdziwej Coltmaniackiej rodzinie
Kolega to Paweł. Schizo rozumiem że Twoje 102KM sprawiły niezłe baty temu zielonemu lanosowi gti Gorzej będzie jak ten lanos porobi mojego zielonego tiburona
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska