Super, czekamy! Przy okazji spytaj, czy hamują auta z półosiami z anglika.
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Dzwoniłem. Wszystko wiem. - Umówiłem nas na 27 września (ostatnia sobota września), - Początek godzina 10.00, - Czas jednego pomiaru - 20minut, - Koszt pomiaru jednego auta z napędem na jedną oś - 50zł, - Koszt pomiaru auta z napędem na 4 koła (hamownia drogowa) to 80zł, ale w naszym przypadku mogą zejść do 70zł, - Nie ma problemu z pomiarem auta z automatyczną skrzynią biegów.
Osobom, które wpisały się na listę wysyłam na PW dane do przelewu 50zł. Zbiorę kasę i przywiozę na spot. Ostateczny termin wpłat ustalam na 14 września. Zapraszamy również osoby, które nie chcą się hamować i wystarczy im tylko spotkanie w coltmaniakowym gronie
Mam nadzieję, że termin wszystkim przypasuje. Jeśli większości nie będzie pasowało to zmienimy termin.
Kopiuję listę chętnych, niech każdy potwierdzi chęć pomiaru lub zamilknie na wieki Potwierdzenie zapiszę tylko po wpłacie na konto lub przekazaniu kasy do ręki 1. tresorex [galant] - potwierdzone, wpłacone 2. Danielo [galant] - potwierdzone, wpłacone 3. tomchuck [fto] - potwierdzone, wpłacone 4. BeWu [zielonym coltem!] - potwierdzone, wpłacone 5. Aquarius [eclipse]- będę, ale nie wiem czy Łazarzem, bo może nie dociągnąć do września. - potwierdzone, wpłacone 6. yahoo_wlkp [galant] - potwierdzone, wpłacone 7. mwojc [skoda] - potwierdzone, wpłacone 8.el banano [colt CJ0] (pod warunkiem że będzie to sobota) 9.jaworrr69 (vectra B) - potwierdzone, wpłacone 10.mati_z [galant] - potwierdzone, wpłacone 11. eremita [galant] (mitsumaniaki) 12. czapelka [galant] (mitsumaniaki) 13. 14. 15.
Wpłacone, proszę o pogrubienie mnie na liście A właśnie - na tej hamowni jest czysto? Nie chciałbym, żeby mi silnik pobrudzili
Ostatnio edytowano 29 sie 2014, o 12:56 przez BeWu, łącznie edytowano 2 razy
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
Tresorex, jak to jest, że przyjeżdżasz na spot z kasą, a przed Tobą będą jeszcze dwa auta na hamowni?
Heh, żartuję A tak na poważnie, to widzę że całkiem niedaleko jest Kościół Matki Bożej Pocieszenia, dla zmartwionych wynikiem hamowania Aha - będę od początku spotu do końca, więc godzina mi obojętna.
Jestem tylko ciekawy jak oni chcą sprawdzić auto na drodze (AWD), nie mając do tego warunków... Tam w okolicy to nie kojarzę miejsca gdzie można by się dobrze rozpędzić po równej drodze.
Mam zamiar przyjechać Najwyżej dam siano osobno tam na hamowni i się sprawdzę, ale na razie się na to nie zanosi. Debet przerósł wypłatę, tak więc szczędzę na takich rzeczach
Ok, już wiem wszystko. Colt odpada z pomiaru bo mam napięty grafik na sobotę... i tutaj mała prośba. Czy ktoś jest w stanie się zamienić na godziny? im wcześniej tym lepiej. ja mam na 11;40 i to już tak na granicy, bo przy małym poślizgu nie wyrobię się z późniejszym planem.
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska