budzet byl 11 bez gazu, 13 z gazem lub ewentulanie jesliby cos bylo naprawde fajnego to tego tysiaka moge dorzucic jeszcze.
Mazda jesli dobrze pamietam kolo 6 (twierdzili, ze to perelka dlatego pokazuja mi starsze auto ale zadbane). Po tych slowach mozna sie tylko wkur... bo jak widzisz dziure w progu i skrzynie gdy wrzucajac trojke mofdlisz zeby to nie byla jedynka to ja juz nie wiem jak powinien wygladac zadbany samochod. Zalezalo mi na ZADBANYM (napisalem im w zgloszeniu duzymi literami) samochodzie a nie na skarbonce na dzien dobry a komentarz ze jestem zbyt wymagajacy jak za ta kwote jest delikatnie mowiac smieszny...Celica kosztowala chyba kolo 8-9 tys. Najlepsze jest to ze im podalem wyraznie jakie roczniki mnie interesuja i jakie modelle z jakimi silnikami. Nic z tego nie znalezli, zanim doszlo do nakrecenia odcinka podsylalem im propozycje, odrzucali je ze wzgledu na odleglosc (wiadomo ze nikt nie bedzie ciagnac samochodu z Wrclawia do Wawy ale mysle ze juz z Grodziska Maz. to mozna).
Zdaje sobie sprawe ze w Polsce znalezienie nie tluczonego, nie bioracego 3 litrow oleju i prosto jezdzacego samochodu nie jest latwe ale nie przesadzajmy. Mogli zaczekac z emisja, powiedziec mi sorry, nic teraz ciekawego nie ma, nagrajmy ten odcinek pozniej. Nie chcieli. Nic wiec dziwnego ze z takim podejsciem w poprzedniej serii odcinkow sprzedali jedynie 2 samochody.