Od jakiegoś czasu krąży u nas myśl o wybraniu się na hamownię. Można by zorganizować wspólny wyjazd na pomiar we wrześniu lub październiku. Jak w zeszłym roku będzie potrzeba ok 7 aut wtedy cena za 1 pomiar wyniesie ok 50zł.
Znacie jakieś hamownie poza tą w której byliśmy w zeszłym roku? Wymogiem będzie możliwość pomiaru na aucie aquariusa z 4WD, który wspomniał, że będzie chętny. Podajcie namiary. http://hamownia.poznan.pl/ - wysłane zapytanie mailowe http://gekocars.pl/index.php/pl/strona-glowna-gekocars-chiptuning-poznan-wielkopolska - wysłane zapytanie mailowe odpowiedź: nie organizują masowych pomiarów http://www.auto-lider.net.pl - wysłane zapytanie mailowe, odpowiedź: brak możliwości pomiaru 4WD, min. 10 aut, 50zł za auto
Gdzieś na plewiskach jest chyba hamownia - pisze z telefonu to nie mam teraz za bardzo jak tego zweryfikować. Wstępnie byłbym chętny na taki zabieg bo od dawna chce sie wybrać na hamownie i sprawdzić czy czerwona sucz trzyma serie
W wstR gdzie byliśmy ostatnio mierzą 4wd, ale nie na rolkach tylko w pomiarze drogowym, czasami może być inna cena, trzeba zweryfikować. 1. tresorex 2. schizo 3. Danielo 4.tomchuck 5. 6. 7.
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Było: BW5A czyli podróbka GTI: +2.7 KM i +1.5 Nm Jest: 20-letnie auto z przebiegiem 36 tysięcy? Nierealne, a jednak prawdziwe. I would rather loose by a mile because i built my own car, than win by an inch because someone built it for me.
w sumie to ja mogę wpisać się 2 razy jeśli załatwię drugiego kierowcę, bo chciałbym zmierzyć raz jeszcze colta, bo teraz jest w serii.Trzeba sprawdzić różnicę no i oczywiście fto
Cenię opinię ludzi, którzy swą wiedzę czerpią z pracy i doświadczenia, a nie z internetu. Prezes FTO Club Polska
Schizo, takim potworem lepiej nie, bo hamownia nie wytrzyma
Wstępnie mam drugiego kierowcę ale jeśli nie wypali, to najwyżej przyjade jednym, wjadę pierwszy na rolki i pojadę do chaty po drugie
1. tresorex 2. schizo 3. Danielo 4. tomchuck-fto 5. BeWu (zielonym!) 6. Aquarius - będę, ale nie wiem czy Łazarzem, bo może nie dociągnąć do września. 7. tomchuck-colt
Schizo, zabiłeś mnie tym filmikiem masz za to setne piwo
Dostałem odpowiedź z gekocarsu... nie robią grupowych pomiarów ;\ trudno, ich strata...
Szybko uzbierał się komplet wymaganych osób Oby wszyscy się zadeklarowali później
Może być oczywiście więcej osób. Każdy pomiar trwa ok 20 minut, więc gdy zaczniemy ok 10 jak w zeszłym roku to mamy czas do ok 15, zmieści się w tym czasie max 15 aut.
1. tresorex 2. schizo 3. Danielo 4. tomchuck-fto 5. BeWu (zielonym!) 6. Aquarius - będę, ale nie wiem czy Łazarzem, bo może nie dociągnąć do września. 7. tomchuck-colt 8. yahoo_wlkp (z mitsumaniaków) 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.
Schizo jak coś na Coltmaniakach też jestem ale jak bedzie wiecej wiadomo o akcji to prosilbym pw albo tu albo na mitsu bo moge zapomniec sledzic te wątki
1. tresorex 2. schizo 3. Danielo 4. tomchuck-fto 5. BeWu (zielonym!) 6. Aquarius - będę, ale nie wiem czy Łazarzem, bo może nie dociągnąć do września. 7. tomchuck-colt 8. yahoo_wlkp 9. mwojc 10.el banano (pod warunkiem że będzie to sobota) 11. 12. 13. 14. 15.
nic tak nie łamie ludzkich barier jak porządny wręcz solidny baseball
Taka mała rada jak bedziecie hamować auta i Ktoś bedzie hamował w dwóch podejściach benzyna - gaz, to niech zatankuje benzynki, żeby nie blokował hamowni innym, jak mu zabraknie
1. tresorex 2. schizo 3. Danielo 4. tomchuck-fto 5. BeWu (zielonym!) 6. Aquarius - będę, ale nie wiem czy Łazarzem, bo może nie dociągnąć do września. 7. tomchuck-colt 8. yahoo_wlkp 9. mwojc 10.el banano (pod warunkiem że będzie to sobota) 11.jaworrr69 (vectra B) 12. 13. 14. 15.
1. tresorex 2. schizo 3. Danielo 4. tomchuck-fto 5. BeWu (zielonym!) 6. Aquarius - będę, ale nie wiem czy Łazarzem, bo może nie dociągnąć do września. 7. tomchuck-colt 8. yahoo_wlkp 9. mwojc 10.el banano (pod warunkiem że będzie to sobota) 11.jaworrr69 (vectra B) 12.mati_z (galantem jeśli automat to nie problem) 13. 14. 15.
Był: Colt CA1A (2010-2014) Jest: Galant EA5A SE (2014-...)
Proponuję zamknąć w tej chwili listę a resztę chętnych wpisywać na listę rezerwową:
1. tresorex 2. schizo 3. Danielo 4. tomchuck-fto 5. BeWu (zielonym!) 6. Aquarius - będę, ale nie wiem czy Łazarzem, bo może nie dociągnąć do września. 7. tomchuck-colt 8. yahoo_wlkp 9. mwojc 10.el banano (pod warunkiem że będzie to sobota) 11.jaworrr69 (vectra B) 12.mati_z (galantem jeśli automat to nie problem)
Lista rezerwowa: 13. eremita (mitsumaniaki) 14. czapelka (mitsumaniaki) 15.
Tak jak w zeszłym roku będziemy robić przedwpłaty wysokości 50zł żeby nie było że ktoś się zadeklaruje a nie przyjedzie i reszta na tym straci bo będziemy musieli płacić więcej za pomiar. Info będzie jak ustalimy termin pomiaru.
Czekam nadal na info z hamowni czy nas przyjmą, albo raczej kiedy