W drugiej połowie sierpnia chętnie bym wpadł. Już od dawna się zbieram ale spoty zawsze w soboty są a wtedy pracuje. Żeby tylko wygląd Colcika do normalnego stanu udało się doprowadzić bo bidaczysko poobijany.
Ja bd od 27 sierpnia nad Firlejem, to może uda mi sie jakiś dodatkowy nocleg załatwić Tak więc zapraszam, bo mitsumaniaków ma być duuużo a i towarzystwo w porządku bo nieraz bywałem na spotach cyklicznych
Islan jak do Zamoscia masz bliżej to zapraszamy.Bo od nas nikt sie nie wybiera tam. Jaj sa jeszcze chetni na spot u nas to pisac, Marung czy nadal chcecie wpasc na weekend??
Mama mi mówi:Ty jesteś jak ten twój Colt mały głośny i dużo pijesz na mieście. Życie jest za krótkie żeby jeździć dieslem. NIE KLIKAJ TEGO!!
Jak z noclegiem to ja jeszcze na 5-7 września mogę się pisać bo później krucho u mnie ze studiami. W sumie na razie nie znam wcale terminów poprawek ale myślę, że z tym 1 weekendem jeszcze będzie bez przypału.
Ja jedtem teraz kolo tarnogrodu tylko ze bez colta bo na wsi oddalem do lakierowania tej maski i zderzaka wiec chyba nie zdarze nigdzie chyba ze ktos ma moze tu w okolicy zbedny silnik 1.3 to bym z checia podskoczyl i wymienil
Czyli zaklepane 5-7 wrzesien. Polecam paintball bylem kilka razy i impreza zajefajna. Jak pogoda dopisze mozemy sie wybrac. Moze ktos jeszcze cos proponuje?