Co 2-3 dni przeglądam ogłoszenia dotyczące coltów c50 zarówno polskie, niemieckie jak i czeskie. Stwierdzam że c58 ostatnio było z dobry miesiąc temu na sprzedaż (nie licząc tego co płacimy za legendę a auto gratis ) Na wiosnę tego roku na samym mobile.de było z 6 c58 z czego jedna przygotowana do rajdów tak konkretnie (12kEuro ktoś chciał). Teraz wszystko ucichło, ciekawe czemu
ehh, sosnowiec... Co do ceny to w sumie silnik pewnie do roboty a blacharka jakoś super nie wygląda na zdjęciach. Ale za to ma LPG jeśli dobrej firmy to mozna brac za te pieniądze
To nie jest żadne GTi tylko 1.6. Z tego co się doczytałem w opisie to ma założoną skrzynię biegów od 1.8 (która podobno jest krótka???) Tak jak Tres wcześniej zauważył za zepsucie oryginalnych maskownic w drzwiach powinni karać (ale w aucie nie ma żadnego Wieś Tuningu jak Sprzedający pisał ) No i ma przelotowy układ wydechowy Cena jak dla mnie trochę od rzeczy tym bardziej że nie ma nawet alusów i takiej rzeczy jak radio (co mnie zawsze odrzuca jak widzę pustą dziurę w desce). Mnie osobiście ten egzemplarz nie przekonuje.
DOHC ale to chyba jakiś swap bo z tego co kiedyś wyczytałem to w colcie siedział 1.6 DOHC bez Miveca ale miał 140KM ogólnie już tydzień temu prosiłem gościa aby podesłał jakieś zdjęcia tego silnika i nadal się nie doczekałem.