Witam. Na ostatnim spocie wpadliśmy wspólnie z Angelą na pomysł zorganizowania "poza terminowego" spota na plaży Spot ten miałby się odbyć w tę sobotę lub niedzielę, 9/10 sierpnia. Godzina spotu proponowana była na popołudnie (15-16) jako, że niektórzy mogą pracować (np. ja ) Na samym spocie jak to na plaży - opalanie się, taplanie w wodzie i gra w siatkówkę A co do samej plaży proponowałbym plażę w Brzeźnie. Oczywiście są też plaże na Stogach i Sobieszewie lub nawet Gdynia ale wydaje mi się, że ta w Brzeźnie będzie najlepszym rozwiązaniem Prosiłbym o wpisanie się komu pasowałby taki rodzaj spotu w ten weekend.
9.08 - tomek_ch86 10.08 - tomek_ch86
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Czekam na ewentualnych kolejnych chętnych do jutra do popołudnia i ustalę już konkretny termin spotu. Póki co zanosi się na niedzielę Tylko czy pasowałaby Wam godzina 16? Stogi faktycznie mniej "zaludnione" za to parking płatny, a Brzeźno może i tłoczniejsze ale duży i darmowy parking oraz jakościowo dobry dojazd (a na pewno lepszy niż na Stogi )
Jak obiecałem tak zrobiłem. Dokładny termin spotu to 10.08. Zbiórka o 16.00 na parkingu koło molo na Brzeźnie. Miejmy tylko nadzieję, że pogoda dopisze. Jutro będę szukał też piłki do siatkówki plażowej Zatem szykować stroje do kąpieli, ręczniki itp.
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Liczę na to, że słabszy okres jest spowodowany okresem wakacyjno-urlopowym... Ale koniec z OT.
Pamiętajcie aby każdy ze sobą zabrał jakiś koc plażowy, ręczniki, coś do picia i ewentualnie zagryzienia. Czy ktoś ma piłeczkę do plażówki? Jeżeli nie to postaram się zakupić takową dziś lub jutro.