To ode mnie 58km; trochę sporo. Taka odległość to równie dobrze można do mnie na domek jechać nad jezioro. Zobaczymy co reszta na to, niech większość decyduje
Skoro planujecie tak "odległy" spot to mnie wszystko jedno Ze swojej strony powtórzę, że proponuję 13 kwietnia (niedziela) godziny okołopołudniowe. Raczej niewielu wtedy pracuje więc piknik można ogarnąć Patrząc na kalendarz wydaje się to jedynym sensownym terminem. Kolejny weekend jest świąteczny, w następny np. Angela nie może, później już majówka...
Edit: Ode mnie jest to ponad 80 km więc nie ukrywam, że dość daleko. Wolałbym już gdzieś bliżej, ale jeżeli w końcowym rozrachunku wyjdzie, że Puck to i tak postaram się dojechać
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009
Mi najbliższa niedziela pasuje (13.04) Co do odległości to za puckiem dla mnie za daleko.
Poniżej przykładowe miejsca, gdzie legalnie można rozpalić ognisko/grilla: 1. Park im. Ronalda Reagana na Przymorzu ( 2. Park Oruński przy ul. Raduńskiej na Oruni 3. Wyspa Sobieszewska - miejsce popularne ze względu na piękno otaczającej przyrody 4. Poligon koło Moreny - grillować można w pobliżu stawu lub nieco dalej 5. Park Brzezieński im. Haffnera przy ul. Krasickiego w Brzeźnie 6. Park Jelitkowski przy ul. Jelitkowskiej na Jelitkowie
Jeżeli są osoby z Gdyni to może znacie jakieś miejsca w Gdyni (ale bliżej centrum czy Sopotu,a nie na obrzeżach)?
Myślę, że miejsce dogramy, ale fajnie byłoby wiedzieć ile nas będzie, więc komu w ogóle pasuje spot 13.04 w niedzielę?
Ostatnio edytowano 7 kwi 2014, o 09:13 przez Angela, łącznie edytowano 1 raz
Jak dla mnie to ten Puck odpada. Nie mam teraz za bardzo na paliwo, żeby tak daleko jeździć. Co do ogniska w Parku Regana to trzeba się zgłosić tydzień wcześniej z takim pomysłem do Zarządu Dróg i Zieleni.
W Gdyni jest Polanka Redłowska. Można tam na spokojnie grila rozpalić i ognisko też bez zezwoleń i uprzedzenia. Miejsce do tego wyznaczone 12-13 odpada u mnie niestety
Dla mnie może być i 14. Co do polanki redłowskiej to tam chyba trzeba mieć pozwolenie z tego co kojarzę. Wyspa sobieszewska brzmi fajnie. Kurcze trzeba zacząć się naradzać, bo coś nam nie idzie organizacja tym razem ;P
Lany poniedziałek w sumie spoko Każdy zaopatrzy się w odpowiednią broń i będzie zabawa A tak poważnie wygląda na to, że to jedyna sensowna opcja. Na szybko nic nie wymyślimy, a do świąt trochę czasu jest to każdy powinien sobie ten dzień zaplanować na spota
Były: -Mitsubishi Colt CA4A - Mazda 626 GE FP Jest: - Colt CZT - Alfa Romeo 156 1.8 TS by Zender Na Coltmanii od 10.01.2009