Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Spoty ‹ MAZOWIECKIE
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

Pomoc od CZTkowicza

Odpowiedz

Pomoc od CZTkowicza

Postprzez LIPA » 23 lip 2015, o 23:53

Cześć,
Potrzebuję kogoś z okolic Warszawy z Coltem CZT, który mógłby poświęcić czas i podjechać ze mną do mojego tunera (okolice Starych Babic) i spróbować podłączyć jego auto. Prawdopodobnie mam zablokowany kompa bo poprzedni właściciel stroił auto ECUTEKiem. Tylko Maptek w Polsce ogarnia Ecuteka i powiedzieli, że nie wchodzi w grę odblokowanie kompa. Tylko i wyłącznie mogą wykonać sprawdzenie czy mam zablokowane ECU za pomocą ECUTEK'a i wykonać strojenie. Fajnie to wygląda w teorii ale cena 2000netto mnie nie interesuje w tym momencie. Może jak będę zarabiał więcej. Wiadomo, że ktoś może powiedzieć: chcesz modzić to płać. Ale nie o tym mowa.
Jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc to proszę o kontakt PW a potem się dogadamy telefonicznie. Odwdzięczę się na pewno.
Pozdrawiam Paweł.
LIPA

Dostał piw: 3
Auto: Colt

Pomoc od CZTkowicza

Postprzez krynix » 25 lip 2015, o 20:32

ja pomogę napisz mi swój telefon na PW
krynix

Dostał piw: 14
Auto: Colt CZT Ralliart Stage 2
Województwo: Mazowieckie

Pomoc od CZTkowicza

Postprzez LIPA » 25 lip 2015, o 22:31

Temat ogarnięty z pomocą kolegi Łysy59. ECU prawdopodobnie nie jest zablokowane. Jak uda się ogarnąć temat strojenia z moim pomysłem napisze na forum dla przyszłych chętnych. Jeszcze raz dzięki za odzew cztkowicze. Stay tuned
LIPA

Dostał piw: 3
Auto: Colt

Odpowiedz

Powrót do MAZOWIECKIE

Powrót do Strona główna forum