Jaakie to smutne dla kogoś kto Kocha Colty i nie może uczestniczyć w tak pięknym Spocie ale nie zapomnijcie o tych, którzy chcieliby a nie będą mogli być z Wami !!
wiewiora moj numer tel to 605635025 do solejowka nie mam daleko to sie zabierzesz:) albo jeszcze lepiej do rembertowa pociagiem pojedz to Cie zabierzemy.(mieszkam na mokotowie ale rano do rembertowa uderzam do matki i wracajac ze stacji cie mozna odebrac:))
hej Lordzie ,wiewióra jest moją Żoną Very Happy" nie trzeba pogniewała się na mnie bo dużo pracuje i mało w domu ,ale jeśli chodzi o weekend i zlot to jeśli pojedziemy to razem.....no ale przyjmuje to póki co jako miły gest w stronę mojej Wiewióreczki Very Happy" pozdr.
TRAWOR76 napisał: hej Lordzie ,wiewióra jest moją Żoną [ Obrazek ] nie trzeba pogniewała się na mnie bo dużo pracuje i mało w domu ,ale jeśli chodzi o weekend i zlot to jeśli pojedziemy to razem.....no ale przyjmuje to póki co jako miły gest w stronę mojej Wiewióreczki [ Obrazek ] pozdr.
Cholera nie wiedzialem ale nic zlego na mysli nie bylo pozatym z panna jade!!!
Wydaje mi się że kajdana nie było dlatego że Legia grała mecz o mistrzostwo Polski (przegrali) i mu sie plany zmieniły - ale to tylko moje przypuszczenia Confused" , a Colta podobno nie odebrał z warsztatu...
musicie mi wybaczyc samochodu nie odebralem az do dzisiaj okazalo sie ze z aparatu zaplonowego wyjeta jest cewka czy jakos tak bo jest przerobiona przez poprzedniego wlasniciela a wszyscy szukali gdzies indziej...zawiodlem na calej lini ale obiecuje ze teraz ja was zaprosze do siebie na grilla i to w najblizszy weekend jezeli tylko sa chetni
jak bedzie ustalony jakis wczesniej konkretny dzien moze wiecej obob dotrze??? Co wy na to bo my z lordem chetnie sie wybierzemy bo ciagle ta praca ile mozna???