Eeee, budzimy coś małopolskę, czy nic?

To znak, że cała Polska żyje spotami, rozmowami itp, a u nas nic, krucho :/. Proponuję zorganizować jakiegoś spota, tymbardziej, że w ostatnim czasie pojawiło się całkiem sporo nowych Coltmaniaków z Małopolski
Data - to coś z 8-9 październik lub 15-16 październik.
Miejsce - do uzgodnienia
Godzina - coś po 14 będzie chyba najsensowniej
Robimy listę na takiej zasadzie:
1. nick - miejsce spota (propozycja, gdzie nam pasuje, a jak obojętne, to pisać "obojętne") - data spota (zagnieźniamy wybór między 8-9 lub 15-16, jak komu pasuje)- godzina spota (również wpisujemy godzinę, jaka nam pasuje, ale zagnieźnijmy to i rzucamy propozycje tylko po godzinie 14)
a jeśli ktoś ma jakiś komentarz do swojego "obojętne" odnośnie miejsca, czy daty, to niech napisze komentarz poniżej swojego wpisu do listy, co konkretnie ma na myśli
Listę tworzymy do niedzieli, do godziny 24, a w poniedziałek postaram się to jakoś podsumować i wypunktuję najlepsze propozycje
Tak więc zaczynamy listę:
1. mystek - CH Krokus - obojętne - obojętne
2.
3.
4.
Komentarz:
miejsce spota - CH Krokus lub inny market w Krakowie, ale w razie czego dostosuję się
data - nic dodać, nic ując, pasuje mi sobota i niedziela 8-9 i 15-16
godzina - również obojętne, ale najlepiej gdzieś po 14.
Kopiować listę i dopisywać się.
Jeśli ktoś nie jest zapisany do grupy małopolskiej (Panel użytkownika -> Grupy użytkowników) to proszę o wysyłanie chęci uczestnictwa w grupie, a ja, jako moderator będę przyjmował do grupy. Czemu to ma służyć? Mam opcję wysyłania wiadomości prywatnych do uczestników, którzy są w grupie małopolskiej, więc jeśli Cię w niej nie ma - nie otrzymasz informacji o spocie, którą będę wysyłał po uzgodnieniu terminu i 1-2 dni przed samym spotem. Także przydatna opcja