Dopiero dzisiaj wyslalem masówke do calej grupy naszego wojewodztwa, poniewaz Kampi mnie dopiero teraz ustawil jako Moderatora grupy, moz ektos jeszcze dolaczy - na co licze
No jezeli bedziecie organizowac te spoty w Oswicimiu to ciekawa sprawa dla mnie bo mam tak samo blisko jak do Katowic ale teraz skocze do mnie na Slask ale moze nastepnym razem wybiore sie do was poznac tych którzy nie przyjada do nas
marcin ziajka to przyjedź bez colta. Ja się wybieram też niestety bez miśka bo nie mam jak na razie zaciągnąć go do elektryka. Ale spotu nie odpuszczę i się pojawię
hejka:) już mam stracha, że nie trafię na tego spota;) a tak na poważnie to jak lepiej jechać z Krakowa: przez Skawinę, czy A4? no i wcale nie znam Oświęcimia czy ta ulica Chemików to jakaś znana? - zawsze zostaje mi GPS, ale zapytać nie zaszkodzi:)
dotka proponuje jechac na Skawine, tloku tam nie ma a jak bedziesz wjezdzac do OSwiecimia to an pierwszym rondzie w prawo i po 500 m bedziesz miec lodowisko po lewej No i jestes na miejscu
A dacie rade na 16? Jasno bedzie zrobimy fajne zdjecia
PS jak ostatnio wracalem z Krakowa przez Skawine zarobilem mandat
Dzięki Malibu Ojejku musiałeś pisać o tym mandacie ;P teraz to będę jechać jak żółw No ja raczej dam rady wcześniej dojechać- myślę, że będę między 16 a 17 - ale jak taka pogoda będzie to zdjęcia do bani wyjdą:(
pogoda żeczywiście paskudna ja miałem dzisiaj na myjke jechac ale przy takiej pogodzie to raczej sensu nie ma. ale mam nadzieje ze jutro bedzie ładnie i przyjade czyściutkim miskiem bo na białym to widac ze jest brud a pozatym to wstyd brudnym colciakiem jeżdzic
[ Dodano: 2010-02-26, 20:15 ] dotka, jak bedziesz leciec przez skawine to uważaj na panów policjantow bo czesto stoja
pierwszy postój to zaraz za skawina jak przejedziesz przez most to jeszcze jakies 2 km i tam maja swoje miejsce postojowe
następny przystanek policyjny to jest jakies 8 km za skawina, nastepnie w brzeżnicy a potem to ja juz nie wiem bo żadko jeżdze tą droga
W Brzeznicy? jezdzilem tam przez ostatnie pol roku co 2 dni na sklepy i nic nie stalo Chyba ze mialem farta Btw pod szkoal w Brzeznicy stoi Colcik CZ jzu chyba tam zostawilem z 5 wizytowek
no pewnie ze tak zaden problem. Malibu, a w jakich godz jeżdziłeś przez brzeżnice??
[ Dodano: 2010-02-26, 20:37 ] no w brzeznicy jest też jeszcze czarny CA0 gościu mieszka zaraz kolo mostu który niedawno remontowali czasami jak jade do pracy to go widuje i strasznie mnie podpuszcza na mały rajdzik ale i tak bym nie miał szans z moim 1.3 litra na jego 1.6
Najczesciej o 6 rano ale pare razy zdarzylo sie wracac o 14
Widze ze blisko Ciebie jest Kamień - jezdze tam do szkoly z towarem jak i do Kłokoczyna
No to jak sie Nik zgodzi to sie widzimy o 16
misiek_colt_94 Ty wjedziesz tak samo jak Dotka wiec na rondzie w prawo i po 500 m lodowisko bedzie po lewej, dojedzcie do skrzyzowania i w lewo i na parking z TIRami Mam nadzieje ze jutro nie ma meczu
[ Dodano: Pią 26 Lut, 10 20:41 ] A z tym mostem to sie niezle kiedys rano zdziwilem Taki zaspany rano i chcialem jechac na wprost Nie widzialem zadnego Colta wiecej tam