masz kanał ? to zrób samemuto znaczy wyczyść i potem obstukaj,potem spryskaj to ocynkiem w sprayu na to szpachla z utwardzaczem fajnie to wymodeluj,potem szlif lekki,znów ocynk grubo w spreju na to jakiś bitex lub bitgum i po sprawie,Ja to tak zrobiłem zajęło mi to z pół dnia a szpachla szybko schnie i śmigam już półtora roku i Podłużnice twarde jak stal,bo blacharz chciał za to 500zł a ja wydałem nie całe 100zł po co przepłacać i tracić kasę na auto co ma 17 lat jak zrobisz jedno a posypie się drugie stare auto to skarbonka bez dna więc ja inwestuję tylko w części typu zawieszenie hamulce płyny itp,a jak się posypie to na szrot i po sprawie colt to jest auto co łapie go ruda wszędzie,nadkola,progi,podłużnice,okolice maski,wydech i elementy wydechu,pod zderzakiem przód i tył,jak ściągniesz zderzak to koszmar,tak że jak to jest sprowadzone i zadbane to ok a jak już się zacznie sypać to nie ma zmiłuj to tak samo jak opel i fort jeśli chodzi o blacharkę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość