Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Na luzie ‹ Gry
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

MMO

Dział dla graczy :-)
Odpowiedz

MMO

Postprzez user87 » 21 lip 2013, o 12:10

Rzadko gram, ale jak już to lubię jakieś MMO,
obecnie mam zainstalowane War Thunder, to coś jak znane większej ilości graczy: Czołgi, z tą różnicą że w chwili obecnej mamy do dyspozycji samoloty. Czołgi, Okręty i inne maszyny bojowe mają zostać dodane w przyszłości.
Ktoś z was może w to gra?

A może macie jakieś inne MMO,
Zawsze to fajniej grać jak ma się jakąś drużynę
user87

Dostał piw: 3
Auto: Focus MKII
Województwo: Śląskie

MMO

Postprzez user87 » 23 lip 2013, o 18:39

O widzisz, a ja dziś widziałem że producenci czołgów zrobili World of Warplanes, chociaż jak WT wprowadzi czołgi itp to będzie lepsze, bo rozegramy prawdziwe bitwy na wielu płaszczyznach jednocześnie
user87

Dostał piw: 3
Auto: Focus MKII

MMO

Postprzez Given » 6 sie 2013, o 01:22

WoT, Worlf of Warplanes, World of Warships w przyszlosci ma zostac polaczone i beda mozliwe rozgrywki mieszane :P Tak przynajmniej dawniej mowili. Osobiscie czasami pogrywam w WoT'a (narazie slabo, 8 tier Nazi, King Tiger). W League of Legends tez duzo pogrywam ostatnio. Dawniej jeszcze byl World of Warcraft, na prywatnych serwerach, na dodatku TBC (Jeden z najlepszych tankow na Apocalypse nalezal do mnie, Full t6 feral druid, jako set pokazowy, ale na insty byly inne sety :P ). Narazie chyba to tyle z MMO
Given

Dostał piw: 1
Auto: Citroen C2
Województwo: Małopolskie

MMO

Postprzez picapau » 6 sie 2013, o 12:38

Jako, że wole klimaty Sci-fi niż fantasy to w wolnych chwilach gram w SWTOR pomimo iż nie jestem fanem SW. Star Trek online mi nie przypadł do gustu a żeby grac w Eve Online to raczej musialbym sie zwolnic z pracy.
picapau

Dostał piw: 0
Auto: CA0 GLXi
Województwo: Małopolskie

MMO

Postprzez alberthus » 6 sie 2013, o 15:48

też gram w WoT :) mam już odkryte is-4 oraz is-8, ale nie stać mnie na ich zakup.
z resztą chyba porzucę tę linię, bo st-i jest za***iste (pod dobrym skosem przyjmuje na gąsienice nawet pociski od TD plus ma dobre działo, szczególnie z pociskami premium z 340 penetracji) i nie chcę is-4.
is-3 jest także spoko, a is-8 i kolejne to cały czas ten sam styl walki.
Teraz zastanawiam się nad zupełnie inną linią - niemieckie HT i brytyjskie TD (mam at 8).
lepsze jest e-100 czy maus? :)
alberthus

Dostał piw: 18
Auto: już nie Colt

MMO

Postprzez Xiao7 » 2 wrz 2013, o 09:27

No to i ja pochwale się ze pociskam w Wota... nie będę chwalił się czołgami bo nie ma za bardzo czym... ale dodam że nasz stary Coltmaniak też ciśnie w grę i można podziwiać jego wyczyny na YT na jego własnym kanale lub tak jak tu na kanale innych osób...

DED

Lancer CS3A 2004r. (od 07.09.2016r.)
Colt CJ1A 1996r. (od 28.04.2009r. do 03.09.2016r.)
Xiao7
Klubowicz
Klubowicz

Dostał piw: 77
Auto: CS3A 04r.
Województwo: Mazowieckie

Odpowiedz

Powrót do Gry

Powrót do Strona główna forum