Siemka, mam taki problem... Przez prawie 2 lata używałem HTC Desire C i tam facebook działał normalnie, wszystko było jak na kompie... Teraz przesiadłem się na kombajn, tj. GoClever Insignia 500 i mam problem z fb... Od samego początku w zakładce z wiadomościami pojawiała mi się propozycja instalacji aplikacji do wiadomości, ale zawsze odrzucałem, bo mi to niepotrzebne i tylko będzie zawadzało. Niestety dziś coś pękło i nie ma już opcji odrzucenia, została tylko opcja 'zainstaluj'. Wie ktoś może jak to cholerstwo wyrzucić? Żeby nie upierał się do instalacji tej głupiej aplikacji ? Nie mam zamiaru instalować czegoś czego nie potrzebuję i co domaga się dostępu do wszystkiego na moim telefonie i płatności. Może powinienem przeinstalować FB ? Zainstalować tą wersję, która była na HTC i nie robiła takich problemów?
odinstaluj aktualuzacje fb apka zostanie na starych zasadach jesli nie bedzie dalo rady to odinstaluj calkowicie a pozniej sciagnij taka sama wersje jaka masz na htc
można nagrywać filmik po wchodzisz w aparat i przytrzymujesz tą strzałeczkę do cykania filmu nawet na górze jest napis. "przytrzymaj przycisk - wyślij film, dotknij - zdjęcie"
Mama mi mówiła, ziomek: "Ucz się, pracuj, zdobądź żonę." Tata na to: "Baw się chłopcze, jeszcze się urobisz po łokcie."
Facebook Lite - dla slabszych telefonow, najwazniejsze - nie potrzebuje Messengera oficjalnie apka niedostepna w PL ale w necie znalazlem link i testuje ją
http://zdjecia.net.pl - darmowy hosting zdjęć bez limitów rozmiaru i czasu przechowywania