Czarny juz sprzedany do białego dostałem zdjęcia przed naprawami lakierniczymi (otarcia parkingowe) trzeba jeszcze doliczyć natychmiastową wymianę rozrządu i wymianę oleju wraz z filtrami. Ogólnie szukam od ponad 2 miesięcy i ciezko jest cos godnego znaleźć za tego białego dałbym 20 000 ale nie więcej.
Na rozrząd musisz wydać min. 1,5 tyś. także części trochę kosztują do tej wersji w turbo. Ja swojego szukałem 8 miesięcy i w końcu się napatoczył taki, który spełnił moje oczekiwania, także cierpliwości życzę.
A gdzie Ty swojego upolowałeś w kraju na stronach internetowych czy zagranicą. Co do cierpliwości to sprzedałem swojego CJ0 i zostałem bez samochodu, a bez samochodu na dłuższa mete to tworzy sie duży problem.
Ja też miałem Cj0 w sport edition ale najpierw upolowałem CZT a pożniej po dłuższym czasie sprzedałem CJ0. Upolowałem może przypadkiem bo w opisie nic nie było że to CZT ja po zdjeciach poznałem no i co za tym idzię nie było zainteresowania dużego bo ja ogólnie patrzyłem po coltach a nie z filtrowaniem typowo na CZT. odsłon było kilka a nie kilkaset zanim Ty otworzysz i jest już pozamiatane że ktoś podkupił.
Ja filtruje moc od 150 km i sprawdzam po 3 razy dziennie rano, południ i wieczorem ( nawet 2 razy). Musze uzbroić sie w cierpliwośc moze coś wpadnie ciekawego albo znajdę kogoś kto znajdzie mi takiego za granicą.