Przejdź do zawartości

Wyszukiwanie zaawansowane

Strona główna forum ‹ Dyskusje motoryzacyjne ‹ Dyskusje ogólne
  • Zmień rozmiar tekstu
  • Drukuj

• Regulamin • • • FAQ • Zarejestruj • Zaloguj

8% zwrotu za paliwo + darmowe assistance

Ogólne rozmowy związane z motoryzacją.
Odpowiedz

8% zwrotu za paliwo + darmowe assistance

Postprzez user87 » 29 cze 2014, o 23:38

Dział nie do końca pasuje, ale lepszego miejsca nie znalazłem.

Toyota Bank ma ciekawą promocję:
Zakładając konto "jedyne" możemy otrzymać zwrot 8% środków wydanych na paliwo (max 50 zł/miesięcznie), promocja jest ważna do końca roku, co oznacza że można uzyskać jeszcze 300 zł

Ja założyłem to konto, planuję co miesiąc przelewać na nie środki, przewidziane na paliwo, a w 2015, jeśli nie będzie kontynuacji, konto zamykam.

Przejrzałem warunki opłat i prowizji, co zalecam każdemu zainteresowanemu.
Jeśli nie korzystamy z usług ekstra (dodatkowe karty, zlecenia stałe, wyciąg papierowy itp) to płacimy jedynie 2,49 za prowadzenie konta, opłata ta nie będzie naliczana, jeśli nasz obrót bezgotówkowy będzie wynosił min 400 zł

Przeliczając:
Jeśli zatankujemy za 32 zł - dostaniemy zwrot w wysokości 2,56 - czyli nie dokładamy do konta
Jeśli zatankujemy za 625 zł - dostajemy zwrot w wysokości 50 zł - czyli wykorzystujemy maksimum cashback

Dodatkowo uzyskujemy bezpłatne ubezpieczenie assistance - dwa pakiety, dzięki którym uzyskujemy:

natychmistową pomoc w nagłych wypadkach oraz innych trudnych sytuacjach które mogą zakłócić podróż
organizację i pokrycie kosztów kontynuacji podróży lub zakwaterowania na czas rekonwalescencji
organizację i pokrycie kosztów leczenia, również stomatologicznego
całodobowy dostęp do infolini medycznej
organizacja i pokrycie kosztów transportu medycznego
OC w życiu prywatnym na czas podróży
naprawa pojazdu na miejscu zdarzenia
holowanie pojazdu
dostarczenie paliwa
legalne złomowanie
odbiór pojazdu po naprawie poza granicami Polski
świadczenia zamienne - zakwaterowanie w hotelu kierowcy i pasażerów, samochód zastępczy, transport kierowcy i pasażerów do miejsca docelowego podróży
Ochrona assistance obowiązuje na terenie UE

Haczyki:
darmowe wypłaty z bankomatów są ograniczone do 3 wypłat w miesiącu.

Aby dana Transakcja Petrol została zakwalifikowana do naliczenia Premii, dla każdej takiej Transakcji Petrol w danym
miesiącu okresu premiowania Uczestnik musi wykonać co najmniej trzy transakcje bezgotówkowe Kartą płatniczą o
minimalnej wartości 39 zł (słownie: trzydzieści dziewięć złotych) każda, inne niż Transakcja Petrol. Dodatkowe transakcje
bezgotówkowe muszą zostać wykonane w punkcie handlowo-usługowym innym niż stacja paliw.

Gdyby ktoś był zainteresowany, byłoby miło gdyby skorzystał z mojego linka: http://www.comperialead.pl/a/pp_adserwer.php?link=533a8514cc348f4ee0e46691002ed128
user87

Dostał piw: 3
Auto: Focus MKII
Województwo: Śląskie

Odpowiedz

Powrót do Dyskusje ogólne

Powrót do Strona główna forum